Bekijk trailer van Netflix-thriller Earthquake Bird

Bekijk trailer van Netflix-thriller Earthquake Bird

Bekijk trailer van Netflix-thriller <em>Earthquake Bird</em> Earthquake Bird is een psychologische thriller die zich eind jaren ’80 afspeelt in Tokyo. Lucy Fly is een expat die een heftig verleden met zich meedraagt. Ze krijgt een relatie met fotograaf Teiji, die het zelf ook niet makkelijk heeft. Dan verandert Lily Bridges haar leven, tot ze ineens wordt vermist. Earthquake Bird is vanaf 15 november te zien bij Netflix. Het vierde seizoen van Riverdale heeft een nieuwe trailer Bekijk deze video » Bekijk trailer van de documentaire Tell Me Who I Am Bekijk deze video »
Trailer :
Bekijk trailer van Netflix-thriller Earthquake Bird

Earthquake Bird is een psychologische thriller die zich eind jaren ’80 afspeelt in Tokyo. Lucy Fly is een expat die een heftig verleden met zich meedraagt. Ze krijgt een relatie met fotograaf Teiji, die het zelf ook niet makkelijk heeft. Dan verandert Lily Bridges haar leven, tot ze ineens wordt vermist.

Earthquake Bird is vanaf 15 november te zien bij Netflix.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bekijk trailer van Netflix-thriller Earthquake Bird of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV