Doet Mariah Carey mee aan Amerikaanse versie The Masked Singer?

Doet Mariah Carey mee aan Amerikaanse versie The Masked Singer?

Doet Mariah Carey mee aan Amerikaanse versie The Masked Singer? Ook in Amerika is een nieuw seizoen van The Masked Singer te zien en er gaan geruchten dat wereldster Mariah Carey in een van de pakken zit. Vision Of Love is een aanwijzing, een van de hits van Carey. En 'de bloem' staat hand in hand met presentator Nick Cannon, haar ex-man. Het optreden van de bloem in The Masked Singer VS moet nog worden uitgezonden, maar bekijk alvast een voorproefje van wellicht een vermomde Mariah Carey in bovenstaande video. Mariah Carey blaast critici omver tijdens concert in Ziggo Dome Bekijk deze video » Ook Mariah Carey en Justin Bieber doen Bottle Cap Challenge Bekijk deze video »
TV :
Doet Mariah Carey mee aan Amerikaanse versie The Masked Singer?

Ook in Amerika is een nieuw seizoen van The Masked Singer te zien en er gaan geruchten dat wereldster Mariah Carey in een van de pakken zit. Vision Of Love is een aanwijzing, een van de hits van Carey. En 'de bloem' staat hand in hand met presentator Nick Cannon, haar ex-man.

Het optreden van de bloem in The Masked Singer VS moet nog worden uitgezonden, maar bekijk alvast een voorproefje van wellicht een vermomde Mariah Carey in bovenstaande video.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Doet Mariah Carey mee aan Amerikaanse versie The Masked Singer? of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV