Nikkie Tutorials kwaad over oplichting make-upmerk: ‘Ik was naïef’

Nikkie Tutorials kwaad over oplichting make-upmerk: ‘Ik was naïef’

<em>Nikkie Tutorials</em> kwaad over oplichting make-upmerk: ‘Ik was naïef’ Nikkie Tutorials heeft gereageerd op haar bekritiseerde samenwerking met Too Faced Cosmetics. Ze brachten samen een oogschaduw-palet uit, maar de kwaliteit bleek veel slechter dan Nikkie de Jager in haar video’s presenteerde. Jeffree Star zegt in de video hierboven dat Nikkie er ‘slechts’ 50.000 dollar voor kreeg, terwijl ze er miljoenen aan hebben verdiend. En Nikkie laat in onderstaande tweet weten dat de kwaliteit achter haar rug om is verslechterd. "Ik was naïef en wist niet beter." Nikkie Tutorials reikt Televizier-Ster uit voor beste Online Videoserie Bekijk deze video »
Entertainment :
Nikkie Tutorials kwaad over oplichting make-upmerk: ‘Ik was naïef’

Nikkie Tutorials heeft gereageerd op haar bekritiseerde samenwerking met Too Faced Cosmetics. Ze brachten samen een oogschaduw-palet uit, maar de kwaliteit bleek veel slechter dan Nikkie de Jager in haar video’s presenteerde. Jeffree Star zegt in de video hierboven dat Nikkie er ‘slechts’ 50.000 dollar voor kreeg, terwijl ze er miljoenen aan hebben verdiend. En Nikkie laat in onderstaande tweet weten dat de kwaliteit achter haar rug om is verslechterd. "Ik was naïef en wist niet beter."

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nikkie Tutorials kwaad over oplichting make-upmerk: ‘Ik was naïef’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV