Jaap Smit boos dat vertrouwelijke gesprekken over burgemeester Den Haag zijn gelekt

Jaap Smit boos dat vertrouwelijke gesprekken over burgemeester Den Haag zijn gelekt

Jaap Smit boos dat vertrouwelijke gesprekken over burgemeester Den Haag zijn gelekt Gesprekken tussen commissaris van de Koning Jaap Smit en fractieleiders van Den Haag zijn gelekt. “Idioot. Verbijsterend. Dat kan niet”, reageert Smit in de video hierboven. Het ging om vertrouwelijke gesprekken over de burgemeester van Den Haag, omroep West heeft de opnames in handen gekregen. Krikke opgestaptBurgemeester Pauline Krikke van Den Haag liet eerder weten op te stappen. Krikke lag onder vuur na harde conclusies van de Onderzoeksraad voor Veiligheid over nieuwjaarsnacht in Scheveningen. Johan Remkes wordt nu de waarnemend burgemeester. Raymond van Barneveld: "Ik zou burgemeester van Den Haag kunnen worden" Bekijk deze video »
Politiek :
Jaap Smit boos dat vertrouwelijke gesprekken over burgemeester Den Haag zijn gelekt

Gesprekken tussen commissaris van de Koning Jaap Smit en fractieleiders van Den Haag zijn gelekt. “Idioot. Verbijsterend. Dat kan niet”, reageert Smit in de video hierboven. Het ging om vertrouwelijke gesprekken over de burgemeester van Den Haag, omroep West heeft de opnames in handen gekregen.

Krikke opgestapt
Burgemeester Pauline Krikke van Den Haag liet eerder weten op te stappen. Krikke lag onder vuur na harde conclusies van de Onderzoeksraad voor Veiligheid over nieuwjaarsnacht in Scheveningen. Johan Remkes wordt nu de waarnemend burgemeester.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Jaap Smit boos dat vertrouwelijke gesprekken over burgemeester Den Haag zijn gelekt of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV