Giel en Stefan van StukTV berreiden zich voor op een spannende avond

Giel en Stefan van StukTV berreiden zich voor op een spannende avond

Giel en Stefan van StukTV berreiden zich voor op een spannende avond Het is een speciale avond voor alle kansmakers op een Televizier-Ster, waaronder Giel de Winter en Stefan Jurriën van StukTV. De twee zijn met hun serie Jachtseizoen genomineerd voor de beste online videoserie. JachtseizoenHet idee van de show is dat je het vier uur lang vol moet houden om niet gepakt te worden door de andere partij, een soort tikkertje voor volwassenen dus. Om met de spanning om te kunnen gaan hebben ze een flesje sambuca mee de zaal in genomen, zodat ze een shotje kunnen dat zodra ze te zenuwachtig worden. Bekijk hierboven het hele interview met Giel de Winter en Stefan Jurriën StukTV komt met nieuwe serie Puberende Bejaarden, bekijk aflevering 1 hier al Bekijk deze video » Zo worden StukTV-jongens omgetoverd tot oude opa’s Bekijk deze video » Nikkie Tutorials reikt Televizier-Ster uit voor beste Online Videoserie Bekijk deze video »
Entertainment :
Giel en Stefan van StukTV berreiden zich voor op een spannende avond

Het is een speciale avond voor alle kansmakers op een Televizier-Ster, waaronder Giel de Winter en Stefan Jurriën van StukTV. De twee zijn met hun serie Jachtseizoen genomineerd voor de beste online videoserie.

Jachtseizoen
Het idee van de show is dat je het vier uur lang vol moet houden om niet gepakt te worden door de andere partij, een soort tikkertje voor volwassenen dus. Om met de spanning om te kunnen gaan hebben ze een flesje sambuca mee de zaal in genomen, zodat ze een shotje kunnen dat zodra ze te zenuwachtig worden.

Bekijk hierboven het hele interview met Giel de Winter en Stefan Jurriën

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Giel en Stefan van StukTV berreiden zich voor op een spannende avond of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV