Gemini Man is een dieptepunt in de carriere van Will Smith

Gemini Man is een dieptepunt in de carriere van Will Smith

<em>Gemini Man</em> is een dieptepunt in de carriere van <em>Will Smith</em> Recencenten zijn kritisch over de nieuwe film van Will Smith, genaamd Gemini Man. Het verhaal is voorspelbaar en het dialoog komt houterig over, zo vertelt filmjounalist Marco Weijers. Na het succes van Alladin lijkt dit een flater te zijn voor Will Smith. Bekijk hierboven het hele verslag over de film Gemini Man Justin Timberlake aangevallen door ‘sterrenbelager’ Vitalii Sediuk Bekijk deze video » Will Smith lanceert The Fresh Prince Of Bel-Air-kledinglijn Bekijk deze video » Nineties-kledinglijn van Will Smith is peperduur Bekijk deze video »
Film :
Gemini Man is een dieptepunt in de carriere van Will Smith

Recencenten zijn kritisch over de nieuwe film van Will Smith, genaamd Gemini Man. Het verhaal is voorspelbaar en het dialoog komt houterig over, zo vertelt filmjounalist Marco Weijers. Na het succes van Alladin lijkt dit een flater te zijn voor Will Smith.

Bekijk hierboven het hele verslag over de film Gemini Man

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Gemini Man is een dieptepunt in de carriere van Will Smith of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen