De genomineerden voor de Gouden Televizier-Ring kijken uit naar de avond

De genomineerden voor de Gouden Televizier-Ring kijken uit naar de avond

De genomineerden voor de <em>Gouden Televizier-Ring</em> kijken uit naar de avond Het Gouden Televizier-Ring Gala is losgebarsten, met eerst een Rode Lopershow. Dionne Stax en Rik van de Westelaken blikken vooruit met Jan Smit, Nicolette Kluijver, Dennis Weening en Martien Meiland. "Fantastisch!"Jan Smit zegt dat, nu hij bij de top drie zit, de prijs ook wel heel graag wil winnen; iets wat Dennis Weening kan beamen, want Expeditie Robinson is al voor de vijfde keer genomineerd. Chateau Meiland is voor het eerst genomineerd, maar Martien benadrukt dat het al fantastisch is om bij de eerste drie te zitten. Bekijk het fragment van de rode loper van het Gouden Televizier-Ring Gala hierboven. Voorbeschouwing Gouden Televizier-Ring: "Chateau Meiland gaat winnen" Bekijk deze video » Kijk LIVE naar het Gouden Televizier-Ring Gala 2019 Bekijk deze video »
TV :
De genomineerden voor de Gouden Televizier-Ring kijken uit naar de avond

Het Gouden Televizier-Ring Gala is losgebarsten, met eerst een Rode Lopershow. Dionne Stax en Rik van de Westelaken blikken vooruit met Jan Smit, Nicolette Kluijver, Dennis Weening en Martien Meiland.

"Fantastisch!"
Jan Smit zegt dat, nu hij bij de top drie zit, de prijs ook wel heel graag wil winnen; iets wat Dennis Weening kan beamen, want Expeditie Robinson is al voor de vijfde keer genomineerd. Chateau Meiland is voor het eerst genomineerd, maar Martien benadrukt dat het al fantastisch is om bij de eerste drie te zitten.

Bekijk het fragment van de rode loper van het Gouden Televizier-Ring Gala hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op De genomineerden voor de Gouden Televizier-Ring kijken uit naar de avond of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV