Nicolette Kluijver en Dennis Weening in stromende regen op weg naar Televizier-Ring Gala

Nicolette Kluijver en Dennis Weening in stromende regen op weg naar Televizier-Ring Gala

<em>Nicolette Kluijver</em> en <em>Dennis Weening</em> in stromende regen op weg naar <em>Televizier-Ring Gala</em> Voor het begin van het Gouden Televizier-Ring Gala lijken Nicolette Kluijver en Dennis Weening, vorig seizoen de presentatoren van Expeditie Robinson, de moessonregens naar Nederland gehaald te hebben. Ze lopen over het plein bij de Johan Cruijff Arena en de AFAS Live, waar het met bakken uit de hemel komt. Gelukkig hoeven ze niet ver meer, want de uitreiking is in de AFAS Live. Bekijk de beelden van Nicolette Kluijver en Dennis Weening hierboven. Dennis Weening nog boos om ontslag Expeditie Robinson: "Ik weet niet waarom" Bekijk deze video » Hilarisch: Dennis Weening en Nicolette Kluijver moeten vuur maken bij Beau Bekijk deze video » De genomineerden voor de Gouden Televizier-Ring kijken uit naar de avond Bekijk deze video »
TV :
Nicolette Kluijver en Dennis Weening in stromende regen op weg naar Televizier-Ring Gala

Voor het begin van het Gouden Televizier-Ring Gala lijken Nicolette Kluijver en Dennis Weening, vorig seizoen de presentatoren van Expeditie Robinson, de moessonregens naar Nederland gehaald te hebben. Ze lopen over het plein bij de Johan Cruijff Arena en de AFAS Live, waar het met bakken uit de hemel komt. Gelukkig hoeven ze niet ver meer, want de uitreiking is in de AFAS Live.

Bekijk de beelden van Nicolette Kluijver en Dennis Weening hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nicolette Kluijver en Dennis Weening in stromende regen op weg naar Televizier-Ring Gala of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV