Moord op 16-jarige Hümeyra had voorkomen kunnen worden

Moord op 16-jarige Hümeyra had voorkomen kunnen worden

Moord op 16-jarige <em>Hümeyra</em> had voorkomen kunnen worden Vorig jaar werd de 16-jarige Hümeyra doodgeschoten door haar 31-jarige ex, Bekir E. Ze had al een contactverbod en ze had meerdere malen hulpgezocht. Uit onderzoek van de onderzoeksinspectie is gebleken dat het OM en de politie te kort zijn geschoten. "Er zijn fouten gemaakt en als die niet werden gemaakt dan was ze er nog geweest" Bekijk hierboven het hele verslag van Hart van Nederland over de dood van Hümeyra Dood van Hümeyra kwam deels door slecht optreden van politie en OM Bekijk deze video »
Nieuws :
Moord op 16-jarige Hümeyra had voorkomen kunnen worden

Vorig jaar werd de 16-jarige Hümeyra doodgeschoten door haar 31-jarige ex, Bekir E. Ze had al een contactverbod en ze had meerdere malen hulpgezocht. Uit onderzoek van de onderzoeksinspectie is gebleken dat het OM en de politie te kort zijn geschoten. "Er zijn fouten gemaakt en als die niet werden gemaakt dan was ze er nog geweest"

Bekijk hierboven het hele verslag van Hart van Nederland over de dood van Hümeyra

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Moord op 16-jarige Hümeyra had voorkomen kunnen worden of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV