Lil' Kleine ontmoet zijn dubbelganger in Madame Tussauds

Lil' Kleine ontmoet zijn dubbelganger in Madame Tussauds

<em>Lil' Kleine</em> ontmoet zijn dubbelganger in Madame Tussauds Zie je nou dubbel? Het zijn Lil' Kleie en zijn wassenbeeld en ze lijken sprekend op elkaar. Vandaag (9 oktober) was de onhulling van het beeld in Madame Tussauds in Amsterdam. Lil' Kleine had voor de gelegenheid zijn babyzoontje meegenomen. Bekijk hierboven de onthulling van het wassenbeeld van Lil' Kleine Nicolette van Dam trekt haar kleren vanzelf uit als Bas Smit genoeg kaarsen aansteekt Bekijk deze video » Lil’ Kleine loopt boos weg na vraag Telegraaf over hond Bekijk deze video » Lil’ Kleine kijkt uit naar eerste Kerst met zoontje Bekijk deze video »
Entertainment :
Lil' Kleine ontmoet zijn dubbelganger in Madame Tussauds

Zie je nou dubbel? Het zijn Lil' Kleie en zijn wassenbeeld en ze lijken sprekend op elkaar. Vandaag (9 oktober) was de onhulling van het beeld in Madame Tussauds in Amsterdam. Lil' Kleine had voor de gelegenheid zijn babyzoontje meegenomen.

Bekijk hierboven de onthulling van het wassenbeeld van Lil' Kleine

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Lil' Kleine ontmoet zijn dubbelganger in Madame Tussauds of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV