Heel Holland Bakt wint Televizier-Ster Digital Impact

Heel Holland Bakt wint Televizier-Ster Digital Impact

<em>Heel Holland Bakt</em> wint Televizier-Ster Digital Impact Het populaire bakprogramma Heel Holland Bakt heeft de Televizier-Ster Digital Impact gewonnen. Dat is de prijs voor het programma dat de leukste online ervaring biedt. Britt Dekker kwam de prijs afleveren bij de baktent van Heel Holland Bakt. AppHet programma won de prijs voor de immens populaire app, die al meer dan 300.000 keer is gedownload. In de app staan allerlei recepten, backstage-video's, verhalen van Janny van der Heijden en tips en trucs van Robèrt van Beckhoven. Heel Holland Bakt versloeg de websites van Boer zoekt vrouw en Expeditie Robinson. Bekijk de video waarin Heel Holland Bakt de prijs ontvangt hierboven. De TV Kantine: Jury Heel Holland Bakt gaat los op taart van Maroeska Bekijk deze video » Heel Holland Bakt-winnares Anna Yilmaz apetrots op eigen boek Bekijk deze video »
TV :
Heel Holland Bakt wint Televizier-Ster Digital Impact

Het populaire bakprogramma Heel Holland Bakt heeft de Televizier-Ster Digital Impact gewonnen. Dat is de prijs voor het programma dat de leukste online ervaring biedt. Britt Dekker kwam de prijs afleveren bij de baktent van Heel Holland Bakt.

App
Het programma won de prijs voor de immens populaire app, die al meer dan 300.000 keer is gedownload. In de app staan allerlei recepten, backstage-video's, verhalen van Janny van der Heijden en tips en trucs van Robèrt van Beckhoven. Heel Holland Bakt versloeg de websites van Boer zoekt vrouw en Expeditie Robinson.

Bekijk de video waarin Heel Holland Bakt de prijs ontvangt hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Heel Holland Bakt wint Televizier-Ster Digital Impact of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV