Gouden Televizier-Ring: Wie gaat er winnen volgens de BN'ers

Gouden Televizier-Ring: Wie gaat er winnen volgens de BN'ers

<em>Gouden Televizier-Ring</em>: Wie gaat er winnen volgens de BN'ers Op de rode loper werd aan de BN'ers gevraagt wie zij denken dat er gaat winnen. Iedereen hoopt natuurlijk dat hun eigenprogramma wint. Volgens de peilingen en de BN'ers gaat Chateau Meiland winnen. Dat zegt niks want vorig jaar won de favoriet, De Luizenmoeder, ook niet. Bekijk hierboven de interviews op de rode loper Gouden Televizier-Ring Gala: Frank en Rogier zijn doodsnerveus op de rode loper Bekijk deze video » Gouden Televizier-Ring Gala op spectaculaire wijze geopend door Romy Monteiro Bekijk deze video » Nienke Plas door het dolle na winnen eerste Televizier-Ster Online Videoserie Bekijk deze video » Beau van Erven Dorens wint voor tweede jaar op rij Televizier-Ster Presentator Bekijk deze video »
Entertainment :
Gouden Televizier-Ring: Wie gaat er winnen volgens de BN'ers

Op de rode loper werd aan de BN'ers gevraagt wie zij denken dat er gaat winnen. Iedereen hoopt natuurlijk dat hun eigenprogramma wint. Volgens de peilingen en de BN'ers gaat Chateau Meiland winnen. Dat zegt niks want vorig jaar won de favoriet, De Luizenmoeder, ook niet.

Bekijk hierboven de interviews op de rode loper

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Gouden Televizier-Ring: Wie gaat er winnen volgens de BN'ers of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV