Gouden Televizier-Ring Gala op spectaculaire wijze geopend door Romy Monteiro

Gouden Televizier-Ring Gala op spectaculaire wijze geopend door Romy Monteiro

<em>Gouden Televizier-Ring Gala</em> op spectaculaire wijze geopend door Romy Monteiro Het Gouden Televizier-Ring Gala is losgebarsten met een optreden van Romy Monteiro. Ze zong 'Higher Love', momenteel een hit in de versie van Whitney Houston en Kygo. Ondertussen komen de genomineerden het podium op. Steve WinwoodHet origineel van 'Higher Love' stamt uit 1986, toen Steve Winwood er een wereldwijde hit mee scoorde - en er inmiddels een klassieker mee in handen heeft. Nu heeft de dj Kygo er een speciale, nieuw mix van gemaakt, wat de overleden Whitney Houston een postume hit oplevert. Het is een spetterende opening van het Gala. Bekijk het optreden van Romy Monteiro hierboven. De genomineerden voor de Gouden Televizier-Ring kijken uit naar de avond Bekijk deze video » Heel Holland Bakt wint Televizier-Ster Digital Impact Bekijk deze video »
TV :
Gouden Televizier-Ring Gala op spectaculaire wijze geopend door Romy Monteiro

Het Gouden Televizier-Ring Gala is losgebarsten met een optreden van Romy Monteiro. Ze zong 'Higher Love', momenteel een hit in de versie van Whitney Houston en Kygo. Ondertussen komen de genomineerden het podium op.

Steve Winwood
Het origineel van 'Higher Love' stamt uit 1986, toen Steve Winwood er een wereldwijde hit mee scoorde - en er inmiddels een klassieker mee in handen heeft. Nu heeft de dj Kygo er een speciale, nieuw mix van gemaakt, wat de overleden Whitney Houston een postume hit oplevert. Het is een spetterende opening van het Gala.

Bekijk het optreden van Romy Monteiro hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Gouden Televizier-Ring Gala op spectaculaire wijze geopend door Romy Monteiro of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV