Elise Schaap wint Televizier-Ster Acteur/ Actrice en kruipt in huid van Ruxandra

Elise Schaap wint Televizier-Ster Acteur/ Actrice en kruipt in huid van Ruxandra

<em>Elise Schaap</em> wint Televizier-Ster Acteur/ Actrice en kruipt in huid van <em>Ruxandra</em> Elise Schaap heeft de prijs voor Televizier-Ster Acteur/Actrice gewonnen. Er waren alleen vrouwen genomineerd, en Schaap versloeg Chantal Janzen en Ilse Warringa. Ze nam de prijs voor een deel in character in ontvangst als Ruxandra uit Familie Kruys. Soof: een nieuw beginRuxandra is echter niet de enige opvallende rol die Elise Schaap dit jaar heeft gespeeld. Ze was ook te zien in onder meer Soof: een nieuw begin en De TV kantine. Vorig jaar won Ilse Warringa de prijs nog voor De luizenmoeder, waar ze ook dit jaar voor genomineerd was. Chantal Janzen was genomineerd voor haar rol als Coosje in Kees & Co, die ze maar één seizoen heeft gespeeld. Bekijk hoe Elise Schaap de prijs in ontvangst neemt hierboven. Gouden Televizier-Ring Gala op spectaculaire wijze geopend door Romy Monteiro Bekijk deze video » Nienke Plas door het dolle na winnen eerste Televizier-Ster Online Videoserie Bekijk deze video »
TV :
Elise Schaap wint Televizier-Ster Acteur/ Actrice en kruipt in huid van Ruxandra

Elise Schaap heeft de prijs voor Televizier-Ster Acteur/Actrice gewonnen. Er waren alleen vrouwen genomineerd, en Schaap versloeg Chantal Janzen en Ilse Warringa. Ze nam de prijs voor een deel in character in ontvangst als Ruxandra uit Familie Kruys.

Soof: een nieuw begin
Ruxandra is echter niet de enige opvallende rol die Elise Schaap dit jaar heeft gespeeld. Ze was ook te zien in onder meer Soof: een nieuw begin en De TV kantine. Vorig jaar won Ilse Warringa de prijs nog voor De luizenmoeder, waar ze ook dit jaar voor genomineerd was. Chantal Janzen was genomineerd voor haar rol als Coosje in Kees & Co, die ze maar één seizoen heeft gespeeld.

Bekijk hoe Elise Schaap de prijs in ontvangst neemt hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Elise Schaap wint Televizier-Ster Acteur/ Actrice en kruipt in huid van Ruxandra of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV