Beau van Erven Dorens wint voor tweede jaar op rij Televizier-Ster Presentator

Beau van Erven Dorens wint voor tweede jaar op rij Televizier-Ster Presentator

<em>Beau van Erven Dorens</em> wint voor tweede jaar op rij Televizier-Ster Presentator Beau van Erven Dorens mag zich opnieuw een jaar lang de beste presentator (of de populairste?) van ons land noemen. Ondanks de matige kijkcijfers van zijn talkshow Beau wint hij voor het tweede jaar op rij de Televizier-Ster Presentator. Televizier-RingHet is misschien een logisch gevolg van het winnen van de Gouden Televizier-Ring, vorig jaar, voor het programma Beau Five Days Inside. Dat programma was ook dit jaar weer een succes, net als een aantal van Beau's andere programma's, zoals The Rotterdam Project. Van Erven Dorens verslaat in deze categorie André van Duin en Arjen Lubach. Bekijk hierboven hoe Beau van Erven Dorens de prijs in ontvangst neemt. Nienke Plas door het dolle na winnen eerste Televizier-Ster Online Videoserie Bekijk deze video » Elise Schaap wint Televizier-Ster Acteur/ Actrice en kruipt in huid van Ruxandra Bekijk deze video »
TV :
Beau van Erven Dorens wint voor tweede jaar op rij Televizier-Ster Presentator

Beau van Erven Dorens mag zich opnieuw een jaar lang de beste presentator (of de populairste?) van ons land noemen. Ondanks de matige kijkcijfers van zijn talkshow Beau wint hij voor het tweede jaar op rij de Televizier-Ster Presentator.

Televizier-Ring
Het is misschien een logisch gevolg van het winnen van de Gouden Televizier-Ring, vorig jaar, voor het programma Beau Five Days Inside. Dat programma was ook dit jaar weer een succes, net als een aantal van Beau's andere programma's, zoals The Rotterdam Project. Van Erven Dorens verslaat in deze categorie André van Duin en Arjen Lubach.

Bekijk hierboven hoe Beau van Erven Dorens de prijs in ontvangst neemt.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Beau van Erven Dorens wint voor tweede jaar op rij Televizier-Ster Presentator of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen