Loopt de presentator van het Songfestival rond bij het Gouden Televizier-Ring Gala

Loopt de presentator van het Songfestival rond bij het Gouden Televizier-Ring Gala

Loopt de presentator van het <em>Songfestival</em> rond bij het <em>Gouden Televizier-Ring Gala</em> Vanavond (9 oktober) is het Gouden Televizier-Ring Gala en daar stikt het natuurlijk van de sterren. Dat is natuurlijk een geweldige gelegenheid om BN'ers te ondervragen over het Eurovisie Songfestival. Of ze het zouden willen presenteren bijvoorbeeld? PresentatieChantal Janzen zou meteen 'ja' zeggen als ze gevraagt zou worden om te presenteren. Floortje Dessing daar in tegen denk zeker niet dat zij het zal worden. Ook Marieke Elsinga denkt niet dat zij het zal worden maar hoopt heel erg dat het Dionne Stax wordt. Bekijk hierboven het hele rode loper interview over wie het Eurovisie Songfestival gaat presenteren Songfestival: zo organiseerde Nederland vier keer eerder het festival Bekijk deze video » Matheu wint Junior Songfestival 2019 met Dans Met Jou Bekijk deze video » Zanger Nielson doet Eurovisie Songfestival in het Nederlands Bekijk deze video » Spanje kondigt Blas Cantó aan als inzending Songfestival in Rotterdam Bekijk deze video »
Entertainment :
Loopt de presentator van het Songfestival rond bij het Gouden Televizier-Ring Gala

Vanavond (9 oktober) is het Gouden Televizier-Ring Gala en daar stikt het natuurlijk van de sterren. Dat is natuurlijk een geweldige gelegenheid om BN'ers te ondervragen over het Eurovisie Songfestival. Of ze het zouden willen presenteren bijvoorbeeld?

Presentatie
Chantal Janzen zou meteen 'ja' zeggen als ze gevraagt zou worden om te presenteren. Floortje Dessing daar in tegen denk zeker niet dat zij het zal worden. Ook Marieke Elsinga denkt niet dat zij het zal worden maar hoopt heel erg dat het Dionne Stax wordt.

Bekijk hierboven het hele rode loper interview over wie het Eurovisie Songfestival gaat presenteren

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Loopt de presentator van het Songfestival rond bij het Gouden Televizier-Ring Gala of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV