Chantal Janzen wint voor de vijfde keer Televizier-Ster Presentatrice

Chantal Janzen wint voor de vijfde keer Televizier-Ster Presentatrice

<em>Chantal Janzen</em> wint voor de vijfde keer Televizier-Ster Presentatrice Het is al bijna geen verrassing meer: Chantal Janzen wint de Televizier-Ster Presentatrice. En dat is al voor de vijfde keer in haar carrière. Ze verslaat hiermee twee andere geduchte concurrenten, Floortje Dessing en Eva Jinek. Ode aan collega'sJanzen geeft een prachtige speech, waarin ze een ode brengt aan al haar televisiecollega's in de zaal. De mensen die zowel voor als achter de schermen werken en ervoor zorgen dat de Nederlandse televisie interessant blijft. Er wordt dan wel gezegd dat lineaire tv gaat uitsterven, maar volgens Janzen zit er nog genoeg leven in. Bekijk hoe Chantal Janzen de prijs in ontvangst neemt hierboven. Beau van Erven Dorens wint voor tweede jaar op rij Televizier-Ster Presentator Bekijk deze video » Eindelijk: Zappsport wint de Televizier-Ster Jeugd voor beste jeugdprogramma Bekijk deze video »
TV :
Chantal Janzen wint voor de vijfde keer Televizier-Ster Presentatrice

Het is al bijna geen verrassing meer: Chantal Janzen wint de Televizier-Ster Presentatrice. En dat is al voor de vijfde keer in haar carrière. Ze verslaat hiermee twee andere geduchte concurrenten, Floortje Dessing en Eva Jinek.

Ode aan collega's
Janzen geeft een prachtige speech, waarin ze een ode brengt aan al haar televisiecollega's in de zaal. De mensen die zowel voor als achter de schermen werken en ervoor zorgen dat de Nederlandse televisie interessant blijft. Er wordt dan wel gezegd dat lineaire tv gaat uitsterven, maar volgens Janzen zit er nog genoeg leven in.

Bekijk hoe Chantal Janzen de prijs in ontvangst neemt hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Chantal Janzen wint voor de vijfde keer Televizier-Ster Presentatrice of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV