Matthijs van Nieuwkerk gaat Nederland misschien verlaten

Matthijs van Nieuwkerk gaat Nederland misschien verlaten

<em>Matthijs van Nieuwkerk</em> gaat Nederland misschien verlaten Een gerucht doet de ronde dat Matthijs van Nieuwkerk Nederland achter zich laat en naar België vertrekt. De BN'ers vinden dat Matthijs voor moet gaan doen wat hij wil doen. Het zou natuurlijk wel een groot gemis zijn voor Nederlandse TV. Bekijk hierboven het hele verslag over de geruchten rondom Matthijs van Nieuwkerk Matthijs van Nieuwkerk wordt in Beau verrast met video van eerste tv-optreden Bekijk deze video » Angela de Jong: "Peter R. de Vries werd ingezet als verontwaardigd element" Bekijk deze video » Hoe Matthijs van Nieuwkerk beroemd werd: "Hoeveel mazzel kun je hebben" Bekijk deze video » DWDD gemist? Matthijs van Nieuwkerk heeft geen zin om te interviewen Bekijk deze video »
Entertainment :
Matthijs van Nieuwkerk gaat Nederland misschien verlaten

Een gerucht doet de ronde dat Matthijs van Nieuwkerk Nederland achter zich laat en naar België vertrekt. De BN'ers vinden dat Matthijs voor moet gaan doen wat hij wil doen. Het zou natuurlijk wel een groot gemis zijn voor Nederlandse TV.

Bekijk hierboven het hele verslag over de geruchten rondom Matthijs van Nieuwkerk

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Matthijs van Nieuwkerk gaat Nederland misschien verlaten of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV