Rapport over de moord op Humeyra is vernietigend

Rapport over de moord op Humeyra is vernietigend

Rapport over de moord op <em>Humeyra</em> is vernietigend Het rapport over de dood van Humeyra is vandaag openbaar gemaakt. John van den Heuvel is zwaar teleurgesteld in de overheid en verbaast dat dit zo heeft kunnen lopen. Humeyra heeft al vier keer aangifte gedaan, de vierde keer was op de dag dat ze vermoord werd. "Ze heeft aan alle alarmbellen getrokken" Bekijk hierboven het hele RTL Boulevard fragment over de moord op Humeyra Dood van Hümeyra kwam deels door slecht optreden van politie en OM Bekijk deze video » Moord op 16-jarige Hümeyra had voorkomen kunnen worden Bekijk deze video »
Nieuws :
Rapport over de moord op Humeyra is vernietigend

Het rapport over de dood van Humeyra is vandaag openbaar gemaakt. John van den Heuvel is zwaar teleurgesteld in de overheid en verbaast dat dit zo heeft kunnen lopen. Humeyra heeft al vier keer aangifte gedaan, de vierde keer was op de dag dat ze vermoord werd. "Ze heeft aan alle alarmbellen getrokken"

Bekijk hierboven het hele RTL Boulevard fragment over de moord op Humeyra

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Rapport over de moord op Humeyra is vernietigend of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV