Martien Meiland mist Caroline niet tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala

Martien Meiland mist Caroline niet tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala

<em>Martien Meiland</em> mist Caroline niet tijdens het <em>Gouden Televizier-Ring Gala</em> Hoewel iedereen van de cast van Chateau Meiland in zilveren matchende outfits schittert op de rode loper, is er een gezicht dat ontbreekt. Caroline was niet van de partij tijdens deze belangrijke avond. Burn outIn een interview vertelt Martien dat Caroline er niet bij is omdat ze moet genezen. Ze moet goed rusten en krijgt waarschijnlijk binnenkort een heup operatie. Hij mist haar niet vanavond want het is gewoon een knop omzetten volgen Martien. "Het zij zo" Bekijk hierboven het hele verslag van RTL Boulevard over Chateau Meiland De genomineerden voor de Gouden Televizier-Ring kijken uit naar de avond Bekijk deze video » Familie Meiland schittert in matchende outfits bij het Gouden Televizier-gala Bekijk deze video » Gouden Televizier-Ring: Wie gaat er winnen volgens de BN'ers Bekijk deze video » Moeder Meiland is er zeker van: Chateau Meiland gaat de Gouden Televizier-Ring winnen Bekijk deze video »
Entertainment :
Martien Meiland mist Caroline niet tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala

Hoewel iedereen van de cast van Chateau Meiland in zilveren matchende outfits schittert op de rode loper, is er een gezicht dat ontbreekt. Caroline was niet van de partij tijdens deze belangrijke avond.

Burn out
In een interview vertelt Martien dat Caroline er niet bij is omdat ze moet genezen. Ze moet goed rusten en krijgt waarschijnlijk binnenkort een heup operatie. Hij mist haar niet vanavond want het is gewoon een knop omzetten volgen Martien. "Het zij zo"

Bekijk hierboven het hele verslag van RTL Boulevard over Chateau Meiland

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Martien Meiland mist Caroline niet tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV