Chateau Meiland wint Gouden Televizier-Ring 2019, Martien is hysterisch: "Wat goed!"

Chateau Meiland wint Gouden Televizier-Ring 2019, Martien is hysterisch: "Wat goed!"

<em>Chateau Meiland</em> wint Gouden Televizier-Ring 2019, Martien is hysterisch: &quot;Wat goed!&quot; Wat iedereen had verwacht, is gebeurd: het uitzonderlijk populaire Chateau Meiland heeft de Gouden Televizier-Ring 2019 gewonnen. De kijkcijferhit van SBS 6 kreeg maar liefst 55 procent van de stemmen, en verpulverde daarmee de concurrentie. Wijnen!Beste Zangers en Expeditie Robinson werden met ruime cijfers verslagen, en Martien Meiland kwam het podium op met een hilarische speech. Hierin deelde hij een sneer uit naar NPO, RTL en alle andere zenders die het programma niet wilden hebben, en zei hij tegelijkertijd dat 'hun' programma SBS 6 eigenhandig uit het slijk heeft getrokken. Uiteraard was dit allemaal als grap bedoeld. Er paste natuurlijk maar één afsluiting: "Wijnen, wijnen, wijnen!" Bekijk hoe Chateau Meiland de Gouden Televizier-Ring wint hierboven. De genomineerden voor de Gouden Televizier-Ring kijken uit naar de avond Bekijk deze video » Familie Meiland schittert in matchende outfits bij het Gouden Televizier-gala Bekijk deze video »
TV :
Chateau Meiland wint Gouden Televizier-Ring 2019, Martien is hysterisch: "Wat goed!"

Wat iedereen had verwacht, is gebeurd: het uitzonderlijk populaire Chateau Meiland heeft de Gouden Televizier-Ring 2019 gewonnen. De kijkcijferhit van SBS 6 kreeg maar liefst 55 procent van de stemmen, en verpulverde daarmee de concurrentie.

Wijnen!
Beste Zangers en Expeditie Robinson werden met ruime cijfers verslagen, en Martien Meiland kwam het podium op met een hilarische speech. Hierin deelde hij een sneer uit naar NPO, RTL en alle andere zenders die het programma niet wilden hebben, en zei hij tegelijkertijd dat 'hun' programma SBS 6 eigenhandig uit het slijk heeft getrokken. Uiteraard was dit allemaal als grap bedoeld. Er paste natuurlijk maar één afsluiting: "Wijnen, wijnen, wijnen!"

Bekijk hoe Chateau Meiland de Gouden Televizier-Ring wint hierboven.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Beste Zangers
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Chateau Meiland wint Gouden Televizier-Ring 2019, Martien is hysterisch: "Wat goed!" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen