Samenvatting Duitsland - Argentinië (vriendschappelijke wedstrijd)

Samenvatting Duitsland - Argentinië (vriendschappelijke wedstrijd)

Samenvatting <em>Duitsland - Argentinië</em> (vriendschappelijke wedstrijd) In het Duitse Dortmund nemen de nationale elftallen van Duitsland en Argentinië het tegen elkaar op in een oefenwedstrijd. Duitsland speelt met een B-opstelling, maar ook Argentinië trad bij lange na niet aan in de sterkste opstelling. Het werd een boeiende wedstrijd, waarin de Duitsers op 2-0 voorsprong kwamen. Argentinië kwam echter langszij en zo eindigde het in 2-2. Bekijk de samenvatting van Duitsland - Argentinië hierboven. Samenvatting Inter - Juventus (Serie A) Bekijk deze video » Samenvatting Barcelona - Sevilla (Primera División) Bekijk deze video »
Voetbal :
Samenvatting Duitsland - Argentinië (vriendschappelijke wedstrijd)

In het Duitse Dortmund nemen de nationale elftallen van Duitsland en Argentinië het tegen elkaar op in een oefenwedstrijd. Duitsland speelt met een B-opstelling, maar ook Argentinië trad bij lange na niet aan in de sterkste opstelling. Het werd een boeiende wedstrijd, waarin de Duitsers op 2-0 voorsprong kwamen. Argentinië kwam echter langszij en zo eindigde het in 2-2.

Bekijk de samenvatting van Duitsland - Argentinië hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Samenvatting Duitsland - Argentinië (vriendschappelijke wedstrijd) of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV