Ideale optreden André Hazes voelt ‘alsof je onder de drugs zit’

Ideale optreden André Hazes voelt ‘alsof je onder de drugs zit’

Ideale optreden <em>André Hazes</em> voelt ‘alsof je onder de drugs zit’ André Hazes maakt zich op voor zijn optredens in Ahoy vanaf 18 oktober en weet al precies hoe zijn ideale avond eruit moet zien. “Alsof je onder de drugs zit, zo voel je je”, aldus de zanger. “Niet dat ik weet hoe dat voelt”, voegt hij er gelijk aan toe. 'Alsof je aan het vliegen bent'Hazes beschrijft het gevoel dat hij heeft op het podium als alles goed gaat. “Je hebt de hele avond het gevoel dat je aan het vliegen bent. Dat je een stem hebt die niet kapot kan gaan”, vertelt Hazes. “Alles lukt wat je in je hoofd hebt.” Bekijk het hele interview met André Hazes in de video hierboven. André Hazes vindt nieuwe liefde op Bonaire Bekijk deze video » Roxeanne Hazes wordt overspoeld met kusjes van zoontje Fender Bekijk deze video »

André Hazes maakt zich op voor zijn optredens in Ahoy vanaf 18 oktober en weet al precies hoe zijn ideale avond eruit moet zien. “Alsof je onder de drugs zit, zo voel je je”, aldus de zanger. “Niet dat ik weet hoe dat voelt”, voegt hij er gelijk aan toe.

'Alsof je aan het vliegen bent'
Hazes beschrijft het gevoel dat hij heeft op het podium als alles goed gaat. “Je hebt de hele avond het gevoel dat je aan het vliegen bent. Dat je een stem hebt die niet kapot kan gaan”, vertelt Hazes. “Alles lukt wat je in je hoofd hebt.”

Bekijk het hele interview met André Hazes in de video hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Ideale optreden André Hazes voelt ‘alsof je onder de drugs zit’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen