Emotionele eerbetonen aan Martine Bijl en Rutger Hauer op Televizier-Ring Gala

Emotionele eerbetonen aan Martine Bijl en Rutger Hauer op Televizier-Ring Gala

Emotionele eerbetonen aan <em>Martine Bijl</em> en <em>Rutger Hauer</em> op Televizier-Ring Gala Het Gouden Televizier-Ring Gala stond natuurlijk in het teken van de vele prijswinnaars, van Chantal Janzen en Beau van Erven Dorens tot Nienke Plas en natuurlijk Chateau Meiland, maar er was ook ruimte voor schitterende eerbetonen aan Martine Bijl en Rutger Hauer. OverledenBijl en Hauer horen bij de grootste entertainmenticonen die Nederland ooit gekend heeft, en allebei overleden ze dit jaar op respectievelijk 71-jarige en 75-jarige leeftijd. Willeke van Ammelrooy bracht voor het uitreiken van de Televizier-Ster Acteur/Actrice een emotioneel eerbetoon aan haar collega Hauer, later zong Simone Kleinsma één van Bijls mooiste liedjes. Bekijk de fragmenten van het Gouden Televizier-Ring Gala hierboven. Martine Bijl overleden: overzicht van haar imposante carrière Bekijk deze video » Rutger Hauer (75) overleden: bekijk een eerbetoon aan hem Bekijk deze video »
TV :
Emotionele eerbetonen aan Martine Bijl en Rutger Hauer op Televizier-Ring Gala

Het Gouden Televizier-Ring Gala stond natuurlijk in het teken van de vele prijswinnaars, van Chantal Janzen en Beau van Erven Dorens tot Nienke Plas en natuurlijk Chateau Meiland, maar er was ook ruimte voor schitterende eerbetonen aan Martine Bijl en Rutger Hauer.

Overleden
Bijl en Hauer horen bij de grootste entertainmenticonen die Nederland ooit gekend heeft, en allebei overleden ze dit jaar op respectievelijk 71-jarige en 75-jarige leeftijd. Willeke van Ammelrooy bracht voor het uitreiken van de Televizier-Ster Acteur/Actrice een emotioneel eerbetoon aan haar collega Hauer, later zong Simone Kleinsma één van Bijls mooiste liedjes.

Bekijk de fragmenten van het Gouden Televizier-Ring Gala hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Emotionele eerbetonen aan Martine Bijl en Rutger Hauer op Televizier-Ring Gala of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV