Familie Meiland beheerst kranten en tv-programma’s

Familie Meiland beheerst kranten en tv-programma’s

Familie <em>Meiland</em> beheerst kranten en tv-programma’s Het succes van de familie Meiland lijkt alleen maar groter te worden. De realityserie Chateau Meiland won woensdagavond de Gouden Televizier-Ring en beheerst daarom veel tv-programma’s en andere media. Bijzondere speechDe volgende ochtend staat Martien Meiland en zijn gezin volop in de belangstelling. Niet alleen vanwege het winnen van de prijs, maar ook vanwege zijn speech waarin Martien onder meer zei dat ze SBS6 'uit het slijk' hebben getrokken. Ook in de tv-programma's werd er uitgebreid over nagepraat, zo is te zien in bovenstaande video. Bekijk in de video hierboven hoe de familie Meiland de media beheerst. Chateau Meiland wint Gouden Televizier-Ring 2019, Martien is hysterisch: "Wat goed!" Bekijk deze video »
TV :
Familie Meiland beheerst kranten en tv-programma’s

Het succes van de familie Meiland lijkt alleen maar groter te worden. De realityserie Chateau Meiland won woensdagavond de Gouden Televizier-Ring en beheerst daarom veel tv-programma’s en andere media.

Bijzondere speech
De volgende ochtend staat Martien Meiland en zijn gezin volop in de belangstelling. Niet alleen vanwege het winnen van de prijs, maar ook vanwege zijn speech waarin Martien onder meer zei dat ze SBS6 'uit het slijk' hebben getrokken. Ook in de tv-programma's werd er uitgebreid over nagepraat, zo is te zien in bovenstaande video.

Bekijk in de video hierboven hoe de familie Meiland de media beheerst.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Familie Meiland beheerst kranten en tv-programma’s of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV