Duncan Laurence geeft prachtig optreden tijdens Gouden Televizier-Ring Gala 2019

Duncan Laurence geeft prachtig optreden tijdens Gouden Televizier-Ring Gala 2019

<em>Duncan Laurence</em> geeft prachtig optreden tijdens <em>Gouden Televizier-Ring Gala</em> 2019 Duncan Laurence liet zijn gezicht weer even zien tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala, dat gisteravond (9 oktober) werd gehouden in de AFAS Live. Daar zong Duncan uiteraard zijn Songfestival-winnende hit 'Arcade'. Bijzonder tv-momentDe Songfestivalwinst van Duncan Laurence was één van de meest besproken tv-momenten van het jaar. Ruim vier miljoen mensen zagen de zanger op 18 mei het liedjesfestijn winnen in het Israëlische Tel Aviv. Na een terugblik op het afgelopen televisiejaar kwam Duncan ten tonele bij het gala om de zaal opnieuw te betoveren met het nummer 'Arcade'. Bekijk het optreden van Duncan Laurence bij het Gouden Televizier-Ring Gala hierboven. Chantal Janzen wint voor de vijfde keer Televizier-Ster Presentatrice Bekijk deze video » Chateau Meiland wint Gouden Televizier-Ring 2019, Martien is hysterisch: "Wat goed!" Bekijk deze video »
TV :
Duncan Laurence geeft prachtig optreden tijdens Gouden Televizier-Ring Gala 2019

Duncan Laurence liet zijn gezicht weer even zien tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala, dat gisteravond (9 oktober) werd gehouden in de AFAS Live. Daar zong Duncan uiteraard zijn Songfestival-winnende hit 'Arcade'.

Bijzonder tv-moment
De Songfestivalwinst van Duncan Laurence was één van de meest besproken tv-momenten van het jaar. Ruim vier miljoen mensen zagen de zanger op 18 mei het liedjesfestijn winnen in het Israëlische Tel Aviv. Na een terugblik op het afgelopen televisiejaar kwam Duncan ten tonele bij het gala om de zaal opnieuw te betoveren met het nummer 'Arcade'.

Bekijk het optreden van Duncan Laurence bij het Gouden Televizier-Ring Gala hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Duncan Laurence geeft prachtig optreden tijdens Gouden Televizier-Ring Gala 2019 of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV