Arjen Lubach blikt op hilarische wijze terug op de top 10 tv-momenten van het jaar

Arjen Lubach blikt op hilarische wijze terug op de top 10 tv-momenten van het jaar

<em>Arjen Lubach</em> blikt op hilarische wijze terug op de <em>top 10 tv-momenten</em> van het jaar Presentator Arjen Lubach, die was genomineerd voor een Televizier-Ster Presentator, kon zelf niet bij het Gouden Televizier-Ring Gala zijn. Hij nam van tevoren echter wel een hilarische terugblik op de tien belangrijkste tv-momenten van het jaar op. De top tienOp zijn kenmerkende satirische wijze bespreekt Lubach de inmiddels beroemde tv-momenten. Hieronder vind je de top tien in zijn geheel: Duncan Laurence wint het Songfestival Oranjeleeuwinnen bereiken finale WK Voetbal Maarten van der Weijden volbrengt Elfstedenzwemtocht Ajax verliest halve finale Champions League van Tottenham Hotspur Prinses Amalia geeft haar eerste echte interview op Koningsdag Nieuwe leerling Achmed bij Juf Ank in De luizenmoeder Mark Rutte heeft blackout: "Caroline!" Steven Kruijswijk wordt derde in de Tour de France Davina Michelle zingt 'Duurt te lang' in Beste Zangers Heel Holland Bakt begint met héél Holland (maar liefst 500 thuisbakkers) Bekijk de hele video van Arjen Lubach hierboven. Nienke Plas door het dolle na winnen eerste Televizier-Ster Online Videoserie Bekijk deze video » Chateau Meiland wint Gouden Televizier-Ring 2019, Martien is hysterisch: "Wat goed!" Bekijk deze video »
TV :
Arjen Lubach blikt op hilarische wijze terug op de top 10 tv-momenten van het jaar

Presentator Arjen Lubach, die was genomineerd voor een Televizier-Ster Presentator, kon zelf niet bij het Gouden Televizier-Ring Gala zijn. Hij nam van tevoren echter wel een hilarische terugblik op de tien belangrijkste tv-momenten van het jaar op.

De top tien
Op zijn kenmerkende satirische wijze bespreekt Lubach de inmiddels beroemde tv-momenten. Hieronder vind je de top tien in zijn geheel:

  1. Duncan Laurence wint het Songfestival
  2. Oranjeleeuwinnen bereiken finale WK Voetbal
  3. Maarten van der Weijden volbrengt Elfstedenzwemtocht
  4. Ajax verliest halve finale Champions League van Tottenham Hotspur
  5. Prinses Amalia geeft haar eerste echte interview op Koningsdag
  6. Nieuwe leerling Achmed bij Juf Ank in De luizenmoeder
  7. Mark Rutte heeft blackout: "Caroline!"
  8. Steven Kruijswijk wordt derde in de Tour de France
  9. Davina Michelle zingt 'Duurt te lang' in Beste Zangers
  10. Heel Holland Bakt begint met héél Holland (maar liefst 500 thuisbakkers)

Bekijk de hele video van Arjen Lubach hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Arjen Lubach blikt op hilarische wijze terug op de top 10 tv-momenten van het jaar of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen