Stefano Keizers teleurgesteld in Televizier-Ring Gala: "Presentatie kan zeker beter"

Stefano Keizers teleurgesteld in Televizier-Ring Gala: "Presentatie kan zeker beter"

Stefano Keizers teleurgesteld in <em>Televizier-Ring Gala</em>: &quot;Presentatie kan zeker beter&quot; Cabaretier Stefano Keizers was gisteravond (9 oktober) voor het eerst in zijn leven bij het Gouden Televizier-Ring Gala, en hij was eigenlijk een beetje teleurgesteld. Het was veel van hetzelfde, het hele gedoe rond Dennis Weening was nogal treurig en de presentatie van Dionne Stax en Rik van de Westelaken kon "zeker beter". Repetitie SongfestivalHet meest positieve aan de hele show vond Keizers dat "de gekke vrouw" weer een beetje terugkomt. De show an sich was volgens de cabaretier echter niets meer dan een verhulde generale repetitie voor het Songfestival. Keizers is overigens wél erg enthousiast over de speech van Martien Meiland na het winnen van de Gouden Televizier-Ring: "Die ging ergens over. Hij vertelde hoeveel iedereen aan Martien heeft gehad dit jaar, zowel de kijkers als de mensen achter de schermen." Bekijk het fragment met Stefano Keizers uit Beau hierboven. Chateau Meiland wint Gouden Televizier-Ring 2019, Martien is hysterisch: "Wat goed!" Bekijk deze video » Familie Meiland live bij Pauw: 'Net zo blij als Duncan bij het Songfestival' Bekijk deze video »
Talkshow :
Stefano Keizers teleurgesteld in Televizier-Ring Gala: "Presentatie kan zeker beter"

Cabaretier Stefano Keizers was gisteravond (9 oktober) voor het eerst in zijn leven bij het Gouden Televizier-Ring Gala, en hij was eigenlijk een beetje teleurgesteld. Het was veel van hetzelfde, het hele gedoe rond Dennis Weening was nogal treurig en de presentatie van Dionne Stax en Rik van de Westelaken kon "zeker beter".

Repetitie Songfestival
Het meest positieve aan de hele show vond Keizers dat "de gekke vrouw" weer een beetje terugkomt. De show an sich was volgens de cabaretier echter niets meer dan een verhulde generale repetitie voor het Songfestival. Keizers is overigens wél erg enthousiast over de speech van Martien Meiland na het winnen van de Gouden Televizier-Ring: "Die ging ergens over. Hij vertelde hoeveel iedereen aan Martien heeft gehad dit jaar, zowel de kijkers als de mensen achter de schermen."

Bekijk het fragment met Stefano Keizers uit Beau hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Stefano Keizers teleurgesteld in Televizier-Ring Gala: "Presentatie kan zeker beter" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV