Ook Caroline dolblij met Televizier-Ring Chateau Meiland

Ook Caroline dolblij met Televizier-Ring Chateau Meiland

Ook Caroline dolblij met Televizier-Ring <em>Chateau Meiland</em> Martien Meiland moest zijn goede vriendin Caroline woensdagavond tijdens de uitreiking van de Gouden Televizier-Ring missen. Caroline moest Chateau Meiland verlaten omdat ze kampt met een burn-out en kon hierdoor niet bij het gala zijn. Caroline bedankt fansCaroline reageert in onderstaand Instagram-bericht dolblij op het nieuws dat Chateau Meiland de felbegeerde ring heeft gewonnen. “Ik wil iedereen die aan me heeft gedacht, mij een berichtje of appje heeft gestuurd onwijs bedanken. Maar ik wil ook iedereen bedanken die heeft gestemd op Chateau Meiland want zonder jullie hadden we niet gewonnen.” Martien wenst beste vriendin sterkte in speechBekijk hierboven de video waarin Chateau Meiland de Gouden Televizier-Ring wint. Martien richt zich tijdens zijn speech ook op zijn beste vriendin. “Caroline willen we heel veel sterkte toewensen, we hopen dat ze snel weer de oude Caroline van vroeger wordt.” Chateau Meiland wint Gouden Televizier-Ring 2019, Martien is hysterisch: "Wat goed!" Bekijk deze video » Familie Meiland beheerst kranten en tv-programma’s Bekijk deze video »
TV :
Ook Caroline dolblij met Televizier-Ring Chateau Meiland

Martien Meiland moest zijn goede vriendin Caroline woensdagavond tijdens de uitreiking van de Gouden Televizier-Ring missen. Caroline moest Chateau Meiland verlaten omdat ze kampt met een burn-out en kon hierdoor niet bij het gala zijn.

Caroline bedankt fans
Caroline reageert in onderstaand Instagram-bericht dolblij op het nieuws dat Chateau Meiland de felbegeerde ring heeft gewonnen. “Ik wil iedereen die aan me heeft gedacht, mij een berichtje of appje heeft gestuurd onwijs bedanken. Maar ik wil ook iedereen bedanken die heeft gestemd op Chateau Meiland want zonder jullie hadden we niet gewonnen.”

Martien wenst beste vriendin sterkte in speech
Bekijk hierboven de video waarin Chateau Meiland de Gouden Televizier-Ring wint. Martien richt zich tijdens zijn speech ook op zijn beste vriendin. “Caroline willen we heel veel sterkte toewensen, we hopen dat ze snel weer de oude Caroline van vroeger wordt.”

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Ook Caroline dolblij met Televizier-Ring Chateau Meiland of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV