Samenvatting Nederland - Noord Ierland (EK kwalificatie mannen)

Samenvatting Nederland - Noord Ierland (EK kwalificatie mannen)

Samenvatting <em>Nederland - Noord Ierland</em> (EK kwalificatie mannen) Alle hoogtepunten Nederland - Noord Ierland Samenvatting Nederland - Noord Ierland (EK kwalificatie mannen) Bekijk deze video » Live stream Nederland - Noord Ierland (EK kwalificatie mannen) Bekijk deze video » Nederland - Noord-Ierland: nieuw soort inworp Bekijk deze video » Gedurende de wedstrijd wordt dit artikel voortdurend bijgewerkt met alle hoogtepunten en goals van de wedstrijd tussen Nederland en Noord Ierland in de kwalificatie voor het EK van 2020. Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is, zie je deze ook hier. Voorbeschouwing Nederland - Noord Ierland Op donderdag 10 oktober speelt Nederland de EK kwalificatiewedstrijd tegen Noord Ierland. De wedstrijd wordt gespeeld in De Kuip in Rotterdam. De wedstrijd begint om 20.45 uur en staat onder leiding van de Franse scheidsrechter Benoît Bastien. NederlandHet Nederlands elftal staat er prima voor. Met 4 wedstrijden gespeeld hebben ze negen punten behaald. De knappe overwinning op directe concurrent Duitsland heeft goede zaken gedaan voor de uitgangspositie van het elftal, dat nu een goede kans heeft op de eerste plaats in de poule. Noord IerlandNoord Ierland doet het goed in poule C van de kwalificatie. Met een wedstrijd meer gespeeld dan Nederland staan de Noord-Ieren met 12 punten op de tweede plaats, boven Nederland. Alleen tegen Duitsland (de laatste kwalificatiewedstrijd) werd niet gewonnen. EK KwalificatieNederland werkt in oktober wedstrijden af tegen Noord Ierland (thuis, donderdag) en Wit Rusland (uit, zondag). In november volgen nog wedstrijden tegen Noord Ierland (uit, 16 november) en Estland (thuis, 19 november). Opstelling NederlandCillessen; Veltman, De Ligt, Van Dijk, Blind; De Jong, Van de Beek, Wijnaldum; Bergwijn, Depay, Babel. Opstelling Noord IerlandPeacock-Farrell; Dalles, Cathcart, J. Evans, Lewis; C. Evans, Saville, Davis, McNair, McGinn; Lafferty Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is zie je hem hier. Tot die tijd zie je hier alle doelpunten en hoogtepunten van de wedstrijd tussen Nederland en Noord Ierland in de kwalificatie voor het EK van 2020. Samenvatting Estland - Nederland (EK kwalificatie mannen) Bekijk deze video » Ronald Koeman niet tevreden: ‘Ik zag momenten dat het niet goed was’ Bekijk deze video »
Voetbal :
Samenvatting Nederland - Noord Ierland (EK kwalificatie mannen)

Alle hoogtepunten Nederland - Noord IerlandGedurende de wedstrijd wordt dit artikel voortdurend bijgewerkt met alle hoogtepunten en goals van de wedstrijd tussen Nederland en Noord Ierland in de kwalificatie voor het EK van 2020. Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is, zie je deze ook hier.

Voorbeschouwing Nederland - Noord Ierland

Op donderdag 10 oktober speelt Nederland de EK kwalificatiewedstrijd tegen Noord Ierland. De wedstrijd wordt gespeeld in De Kuip in Rotterdam. De wedstrijd begint om 20.45 uur en staat onder leiding van de Franse scheidsrechter Benoît Bastien.

Nederland
Het Nederlands elftal staat er prima voor. Met 4 wedstrijden gespeeld hebben ze negen punten behaald. De knappe overwinning op directe concurrent Duitsland heeft goede zaken gedaan voor de uitgangspositie van het elftal, dat nu een goede kans heeft op de eerste plaats in de poule.

Noord Ierland
Noord Ierland doet het goed in poule C van de kwalificatie. Met een wedstrijd meer gespeeld dan Nederland staan de Noord-Ieren met 12 punten op de tweede plaats, boven Nederland. Alleen tegen Duitsland (de laatste kwalificatiewedstrijd) werd niet gewonnen.

EK Kwalificatie
Nederland werkt in oktober wedstrijden af tegen Noord Ierland (thuis, donderdag) en Wit Rusland (uit, zondag). In november volgen nog wedstrijden tegen Noord Ierland (uit, 16 november) en Estland (thuis, 19 november).

Opstelling Nederland
Cillessen; Veltman, De Ligt, Van Dijk, Blind; De Jong, Van de Beek, Wijnaldum; Bergwijn, Depay, Babel.

Opstelling Noord Ierland
Peacock-Farrell; Dalles, Cathcart, J. Evans, Lewis; C. Evans, Saville, Davis, McNair, McGinn; Lafferty

Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is zie je hem hier. Tot die tijd zie je hier alle doelpunten en hoogtepunten van de wedstrijd tussen Nederland en Noord Ierland in de kwalificatie voor het EK van 2020.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Samenvatting Nederland - Noord Ierland (EK kwalificatie mannen) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen