Famke Louise maakt debuut als presentatrice bij MTV EMA Pre-Party

Famke Louise maakt debuut als presentatrice bij MTV EMA Pre-Party

<em>Famke Louise</em> maakt debuut als presentatrice bij <em>MTV EMA Pre-Party</em> Famke Louise is niet alleen maar model en zangeres. Ze gaat nu ook aan de slag als presentatrice, samen met Kay Nambiar praat ze de MTV EMA Pre-Party aan elkaar. Liever presenteren dan award winnen?Famke vertelt dat ze als artiest ook graag een award zou willen winnen. Maar als ze moet kiezen tussen dit event presenteren of een award winnen, kiest ze toch voor de presentatieklus. “Ik denk dat ik dit leuker vind eigenlijk.” ‘Gaat helemaal goedkomen’De zangeres kijkt al uit naar 28 oktober, als de MTV EMA Pre-Party plaatsvindt in het WestergasTheater in Amsterdam. “Ik heb er superveel zin in. Het is de eerste keer maar ik denk dat het helemaal goed gaat komen.” Bekijk het hele interview met Famke Louise en Kay Nambiar in de video hierboven. Famke Louise speelt Titanic na als Koekiemonster Bekijk deze video » Gaan Chantal Janzen, Famke Louise en Lil' Kleine samen optreden als K3? Bekijk deze video »
Entertainment :
Famke Louise maakt debuut als presentatrice bij MTV EMA Pre-Party

Famke Louise is niet alleen maar model en zangeres. Ze gaat nu ook aan de slag als presentatrice, samen met Kay Nambiar praat ze de MTV EMA Pre-Party aan elkaar.

Liever presenteren dan award winnen?
Famke vertelt dat ze als artiest ook graag een award zou willen winnen. Maar als ze moet kiezen tussen dit event presenteren of een award winnen, kiest ze toch voor de presentatieklus. “Ik denk dat ik dit leuker vind eigenlijk.”

‘Gaat helemaal goedkomen’
De zangeres kijkt al uit naar 28 oktober, als de MTV EMA Pre-Party plaatsvindt in het WestergasTheater in Amsterdam. “Ik heb er superveel zin in. Het is de eerste keer maar ik denk dat het helemaal goed gaat komen.”

Bekijk het hele interview met Famke Louise en Kay Nambiar in de video hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Famke Louise maakt debuut als presentatrice bij MTV EMA Pre-Party of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV