Greenpeace gaat 14 december actievoeren op Schiphol met 'Protestival'

Greenpeace gaat 14 december actievoeren op Schiphol met 'Protestival'

<em>Greenpeace</em> gaat 14 december actievoeren op Schiphol met 'Protestival' Greenpeace heeft aangekondigd om in het weekend van 14 december actie te voeren op Schiphol. Campagneleider Dewi Zloch vertelt in bovenstaande video van het AD meer over deze actie. 'Protestival'Zo laat Zloch weten een ‘Protestival’ te organiseren, om een podium te claimen. “Om onze kant van het verhaal te vertellen over de grote CO2-uitstoot die met de Nederlandse luchtvaart en dus met Schiphol gepaard gaat. En dat daar echt iets aan moet gebeuren.” Bekijk het hele verhaal over de aangekondigde protestactie van Greenpeace op Schiphol in de video hierboven. Klimaatakkoord: bekijk hier de volledige presentatie Bekijk deze video » Rutger Bregman over klimaatblokkade: 'Ze hebben helemaal gelijk' Bekijk deze video »
Nieuws :
Greenpeace gaat 14 december actievoeren op Schiphol met 'Protestival'

Greenpeace heeft aangekondigd om in het weekend van 14 december actie te voeren op Schiphol. Campagneleider Dewi Zloch vertelt in bovenstaande video van het AD meer over deze actie.

'Protestival'
Zo laat Zloch weten een ‘Protestival’ te organiseren, om een podium te claimen. “Om onze kant van het verhaal te vertellen over de grote CO2-uitstoot die met de Nederlandse luchtvaart en dus met Schiphol gepaard gaat. En dat daar echt iets aan moet gebeuren.”

Bekijk het hele verhaal over de aangekondigde protestactie van Greenpeace op Schiphol in de video hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Greenpeace gaat 14 december actievoeren op Schiphol met 'Protestival' of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV