Gewonden bij te drukke opening Mediamarkt in Leidschendam

Gewonden bij te drukke opening Mediamarkt in Leidschendam

Bij de opening van de Mediamarkt in Leidschendam zijn gewonden gevallen. Er waren veel meer mensen op de winkel afgekomen dan in eerste instantie werd verwacht.

UPDATE met BEELDEN:

Gewonden door verdrukking
De eerste honderd bezoekers zouden air plugs ter waarde van 115 euro krijgen, dit zorgde voor het grote bezoekersaantal. “Bij openingsactie van een winkelketen ontstond vanochtend enorme drukte op Liguster in Leidschendam. Honderden mensen wachtten tot de winkel openging. Verschillende personen raakten in de verdrukking en hierbij vielen enkele gewonden. Hulpverlening is ter plaatse”, laat de politie weten in onderstaande tweet.

Bekijk hieronder een video van Omroep West van de drukte in de Mediamarkt in Leidschendam.

Gewonden bij te drukke opening Mediamarkt in Leidschendam Bij de opening van de Mediamarkt in Leidschendam zijn gewonden gevallen. Er waren veel meer mensen op de winkel afgekomen dan in eerste instantie werd verwacht. UPDATE met BEELDEN: Heftige beelden van chaos en verdrukking bij opening Mediamarkt Leidschendam Bekijk deze video » Gewonden door verdrukkingDe eerste honderd bezoekers zouden air plugs ter waarde van 115 euro krijgen, dit zorgde voor het grote bezoekersaantal. “Bij openingsactie van een winkelketen ontstond vanochtend enorme drukte op Liguster in Leidschendam. Honderden mensen wachtten tot de winkel openging. Verschillende personen raakten in de verdrukking en hierbij vielen enkele gewonden. Hulpverlening is ter plaatse”, laat de politie weten in onderstaande tweet. Bekijk hieronder een video van Omroep West van de drukte in de Mediamarkt in Leidschendam. Inbrekers laten hun wapens in het toilet achter na mislukte ramkraak Bekijk deze video » Wat moet je doen met listeria geïnfecteerd Jumbo-vlees Bekijk deze video »
Nieuws :
Gewonden bij te drukke opening Mediamarkt in Leidschendam
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Gewonden bij te drukke opening Mediamarkt in Leidschendam of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV