Barrie Stevens herenigd met Henny Huisman, Jacques d'Ancona en Bulletje

Barrie Stevens herenigd met Henny Huisman, Jacques d'Ancona en Bulletje

Barrie Stevens herenigd met Henny Huisman, Jacques d'Ancona en Bulletje Barrie Stevens wordt in de uitzending van Chantals Pyjama Party flink verrast. Jaren geleden was hij een grote ster in de Mini Playbackshow. En Chantal Janzen vond het tijd voor een reünie, vandaar dat Henny Huisman, Jacques d'Ancona en Bulletje ’s avonds aanbellen voor een pyjamafeestje. Bekijk de beelden van de reünie van de Mini Playbackshow met Barrie Stevens in de video hierboven. Chantals Pyjama Party is iedere donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van Chantals Pyjama Party terugkijken bij Gids.tv. Chantal Janzen wint voor de vijfde keer Televizier-Ster Presentatrice Bekijk deze video »
TV :
Barrie Stevens herenigd met Henny Huisman, Jacques d'Ancona en Bulletje

Barrie Stevens wordt in de uitzending van Chantals Pyjama Party flink verrast. Jaren geleden was hij een grote ster in de Mini Playbackshow. En Chantal Janzen vond het tijd voor een reünie, vandaar dat Henny Huisman, Jacques d'Ancona en Bulletje ’s avonds aanbellen voor een pyjamafeestje.

Bekijk de beelden van de reünie van de Mini Playbackshow met Barrie Stevens in de video hierboven.

Chantals Pyjama Party is iedere donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van Chantals Pyjama Party terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Barrie Stevens herenigd met Henny Huisman, Jacques d'Ancona en Bulletje of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV