Imanuelle Grives aanwezig bij rechtszaak na drugsschandaal

Imanuelle Grives aanwezig bij rechtszaak na drugsschandaal

<em>Imanuelle Grives</em> aanwezig bij rechtszaak na drugsschandaal Imanuelle Grives is aangekomen bij de rechtbank in Antwerpen. De actrice moet vandaag voor de rechter verschijnen omdat ze in juli met meer dan 100 Xtc-pillen, cocaïne en ketamine werd gepakt op het Belgische dancefestival Tomorrowland. Op haar logeeradres werd nog meer drugs aangetroffen. Gevangenisstraf?Grives zat wekenlang vast in de cel maar na het betalen van een borgsom mocht ze het proces in vrijheid afwachten. De kans is groot dat ze een gevangenisstraf krijgt opgelegd. De actrice liet in eerste instantie weten dat ze de drugs bij zich had om zich voor te bereiden op een filmrol. Bij aankomst bij de rechtbank vandaag liet Grives weten geen vragen te willen beantwoorden. Bekijk in de video hierboven hoe Imanuelle Grives aankomt bij de rechtbank. Imanuelle Grives voor de rechter: wat wordt haar straf in drugszaak? Bekijk deze video » Ideale optreden André Hazes voelt ‘alsof je onder de drugs zit’ Bekijk deze video »
Entertainment :
Imanuelle Grives aanwezig bij rechtszaak na drugsschandaal

Imanuelle Grives is aangekomen bij de rechtbank in Antwerpen. De actrice moet vandaag voor de rechter verschijnen omdat ze in juli met meer dan 100 Xtc-pillen, cocaïne en ketamine werd gepakt op het Belgische dancefestival Tomorrowland. Op haar logeeradres werd nog meer drugs aangetroffen.

Gevangenisstraf?
Grives zat wekenlang vast in de cel maar na het betalen van een borgsom mocht ze het proces in vrijheid afwachten. De kans is groot dat ze een gevangenisstraf krijgt opgelegd. De actrice liet in eerste instantie weten dat ze de drugs bij zich had om zich voor te bereiden op een filmrol. Bij aankomst bij de rechtbank vandaag liet Grives weten geen vragen te willen beantwoorden.

Bekijk in de video hierboven hoe Imanuelle Grives aankomt bij de rechtbank.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Imanuelle Grives aanwezig bij rechtszaak na drugsschandaal of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV