OM eist twee jaar cel en geldboete tegen Imanuelle Grives

OM eist twee jaar cel en geldboete tegen Imanuelle Grives

OM eist twee jaar cel en geldboete tegen Imanuelle Grives Het Openbaar Ministerie in België heeft vandaag een celstraf van twee jaar en een geldboete van 1000 euro geëist tegen Imanuelle Grives. De actrice werd deze zomer aangehouden met een grote hoeveelheid drugs op zak. Drugs in vagina verstoptGrives moest vandaag voor de rechter verschijnen vanwege het drugsschandaal. Ze werd op het Belgische dancefestival Tomorrowland opgepakt met Xtc-pillen, cocaïne en ketamine. Op haar logeeradres werd nog meer drugs gevonden. Grives nam eerder alle verantwoordelijkheid op zich en liet weten dat haar vriendinnen van niks wisten. Al twittert verslaggever Saskia Belleman dat een van de verdachten ook drugs in de vagina had verstopt. Gespannen indrukDe actrice, onder meer bekend van de serie Celblok H, zei eerder dat ze de drugs bij zich had om zich voor te bereiden op een filmrol. Grives verklaart nu dat ze kampte ze met een identiteitscrisis, omdat ze steeds iemand anders is als actrice. Ze zat eerder al wekenlang in de gevangenis om dit drugsschandaal. Grives maakte een emotionele en gespannen indruk in de rechtszaal en heeft spijt betuigd. Bekijk in de video hierboven hoe Imanuelle Grives aankomt bij de rechtszaal in Antwerpen. Imanuelle Grives voor de rechter: wat wordt haar straf in drugszaak? Bekijk deze video » Imanuelle Grives aanwezig bij rechtszaak na drugsschandaal Bekijk deze video »
Entertainment :
OM eist twee jaar cel en geldboete tegen Imanuelle Grives

Het Openbaar Ministerie in België heeft vandaag een celstraf van twee jaar en een geldboete van 1000 euro geëist tegen Imanuelle Grives. De actrice werd deze zomer aangehouden met een grote hoeveelheid drugs op zak.

Drugs in vagina verstopt
Grives moest vandaag voor de rechter verschijnen vanwege het drugsschandaal. Ze werd op het Belgische dancefestival Tomorrowland opgepakt met Xtc-pillen, cocaïne en ketamine. Op haar logeeradres werd nog meer drugs gevonden. Grives nam eerder alle verantwoordelijkheid op zich en liet weten dat haar vriendinnen van niks wisten. Al twittert verslaggever Saskia Belleman dat een van de verdachten ook drugs in de vagina had verstopt.

Gespannen indruk
De actrice, onder meer bekend van de serie Celblok H, zei eerder dat ze de drugs bij zich had om zich voor te bereiden op een filmrol. Grives verklaart nu dat ze kampte ze met een identiteitscrisis, omdat ze steeds iemand anders is als actrice. Ze zat eerder al wekenlang in de gevangenis om dit drugsschandaal. Grives maakte een emotionele en gespannen indruk in de rechtszaal en heeft spijt betuigd.

Bekijk in de video hierboven hoe Imanuelle Grives aankomt bij de rechtszaal in Antwerpen.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op OM eist twee jaar cel en geldboete tegen Imanuelle Grives of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV