Nienke Plas jat idee van Elise Schaap: Televizier-Ster komt terecht op het toilet

Nienke Plas jat idee van Elise Schaap: Televizier-Ster komt terecht op het toilet

Nienke Plas jat idee van Elise Schaap: Televizier-Ster komt terecht op het toilet Voor Nienke Plas was woensdag 9 oktober 2019 een dag om nooit te vergeten. Ze won maar liefst twee Televizier-Sterren: eentje in de categorie Talent (onder meer voor haar programma Pretty & single), en de allereerste voor Online Videoserie (voor haar serie Shitty Diary). De pot opIn eerste instantie dacht Nienke Plas erover om haar awards in een speciale kast op het werk te zetten, die tot gisteravond nog behoorlijk leeg was. De interviewer brengt haar echter op een ander idee, want Elise Schaap zet haar Televizier-Ster Acteur/Actrice op het toilet. Een goede optie voor Plas, want haar YouTube-serie heet niet voor niets Shitty Diary... Bekijk het interview met Nienke Plas hierboven. Nienke Plas door het dolle na winnen eerste Televizier-Ster Online Videoserie Bekijk deze video » Nienke Plas wint haar tweede prijs van de avond: Televizier-Ster Talent Bekijk deze video »
TV :
Nienke Plas jat idee van Elise Schaap: Televizier-Ster komt terecht op het toilet

Voor Nienke Plas was woensdag 9 oktober 2019 een dag om nooit te vergeten. Ze won maar liefst twee Televizier-Sterren: eentje in de categorie Talent (onder meer voor haar programma Pretty & single), en de allereerste voor Online Videoserie (voor haar serie Shitty Diary).

De pot op
In eerste instantie dacht Nienke Plas erover om haar awards in een speciale kast op het werk te zetten, die tot gisteravond nog behoorlijk leeg was. De interviewer brengt haar echter op een ander idee, want Elise Schaap zet haar Televizier-Ster Acteur/Actrice op het toilet. Een goede optie voor Plas, want haar YouTube-serie heet niet voor niets Shitty Diary...

Bekijk het interview met Nienke Plas hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nienke Plas jat idee van Elise Schaap: Televizier-Ster komt terecht op het toilet of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV