Voorbeschouwing Nederland - Noord-Ierland: "Het wordt gewoon 3-0"

Voorbeschouwing Nederland - Noord-Ierland: "Het wordt gewoon 3-0"

Voorbeschouwing <em>Nederland - Noord-Ierland</em>: &quot;Het wordt gewoon 3-0&quot; Vanavond speelt het Nederlands elftal een belangrijke EK-kwalificatiewestrijd tegen Noord-Ierland, dat verrassend boven Oranje staat. Sportverslaggever Tim Reedijk van het Algemeen Dagblad denkt echter dat het vrij eenvoudig wordt: "Het wordt gewoon 3-0." Fernando RicksenDe stand in de poule van Oranje geeft een ietwat vertekend beeld, omdat Nederland in actie kwam in de finales van de Nations League (waardoor het nog niet tegen de Noord-Ieren speelde) en de Duitsers pas één keer tegen Noord-Ierland hebben gespeeld. De verwachting is dus dat het land nog wel wat zal zakken in de eindstand. Overigens wordt er vanavond ook stil gestaan bij het overlijden van Fernando Ricksen, bijna een maand geleden. Bekijk de voorbeschouwing op Nederland - Noord-Ierland hierboven. Samenvatting Duitsland - Nederland (EK kwalificatie mannen) Bekijk deze video » Ronald Koeman niet tevreden: ‘Ik zag momenten dat het niet goed was’ Bekijk deze video » Live stream Nederland - Noord Ierland (EK kwalificatie mannen) Bekijk deze video »
Voetbal :
Voorbeschouwing Nederland - Noord-Ierland: "Het wordt gewoon 3-0"

Vanavond speelt het Nederlands elftal een belangrijke EK-kwalificatiewestrijd tegen Noord-Ierland, dat verrassend boven Oranje staat. Sportverslaggever Tim Reedijk van het Algemeen Dagblad denkt echter dat het vrij eenvoudig wordt: "Het wordt gewoon 3-0."

Fernando Ricksen
De stand in de poule van Oranje geeft een ietwat vertekend beeld, omdat Nederland in actie kwam in de finales van de Nations League (waardoor het nog niet tegen de Noord-Ieren speelde) en de Duitsers pas één keer tegen Noord-Ierland hebben gespeeld. De verwachting is dus dat het land nog wel wat zal zakken in de eindstand. Overigens wordt er vanavond ook stil gestaan bij het overlijden van Fernando Ricksen, bijna een maand geleden.

Bekijk de voorbeschouwing op Nederland - Noord-Ierland hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Voorbeschouwing Nederland - Noord-Ierland: "Het wordt gewoon 3-0" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV