Snoepende muis op pannenkoek betekent sluiting Amsterdamse Nutella-winkel

Snoepende muis op pannenkoek betekent sluiting Amsterdamse Nutella-winkel

<em>Snoepende muis</em> op pannenkoek betekent sluiting <em>Amsterdamse Nutella-winkel</em> De Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) heeft in Amsterdam een wafel- en pannenkoekenwinkel gesloten nadat er een video op social media verscheen waarin een muis aan het snoepen is van een Nutella pannenkoek. Met spoed geslotenEen inspecteur van de NVWA heeft de winkel op de Zeedijk bezocht en met spoed gesloten. Op Twitter schrijft de NVWA: "De zaak mag weer open als de ondernemer de zaak grondig heeft schoongemaakt en maatregelen heeft getroffen om ongedierte in de toekomst te voorkomen." Bekijk de beelden van de snoepende muis op de Nutella pannenkoek hierboven. Reacties sluiting Hudson's Bay: 'Ik vond het belachelijk duur' Bekijk deze video »
Nieuws :
Snoepende muis op pannenkoek betekent sluiting Amsterdamse Nutella-winkel

De Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) heeft in Amsterdam een wafel- en pannenkoekenwinkel gesloten nadat er een video op social media verscheen waarin een muis aan het snoepen is van een Nutella pannenkoek.

Met spoed gesloten
Een inspecteur van de NVWA heeft de winkel op de Zeedijk bezocht en met spoed gesloten. Op Twitter schrijft de NVWA: "De zaak mag weer open als de ondernemer de zaak grondig heeft schoongemaakt en maatregelen heeft getroffen om ongedierte in de toekomst te voorkomen."

Bekijk de beelden van de snoepende muis op de Nutella pannenkoek hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Snoepende muis op pannenkoek betekent sluiting Amsterdamse Nutella-winkel of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV