Genoeg keuze voor 538 Sidekick Hannelore Zwitserlood: “Elke dag een andere man”

Genoeg keuze voor 538 Sidekick Hannelore Zwitserlood: “Elke dag een andere man”

Genoeg keuze voor 538 Sidekick Hannelore Zwitserlood: “Elke dag een andere man” Hannelore Zwitserlood (44) heeft de mannen voor het uitkiezen. Dat is tenminste wat ze vertelt aan weekblad Privé. De 538 Sidekick plaatste onlangs een foto op haar Instagrampagina en kreeg daar veel reacties op: "Een tijdje terug had ik een foto gepost waarop te zien is dat ik in mijn opblaasjacuzzi in de tuin zit. Nou, ik geloof dat ik de komende tien jaar elke dag een andere man erbij kan hebben in het bubbelbad!", aldus Hannelore. #elkedageenfotoToch plaatste ze na de foto nog een video waarin de blondine wederom te zien is in haar opblaasjacuzzi: "Joe! Deze keer gelukkig geen foto vanuit de jacuzzi, hoor. Nee. Maar wel... een filmpje! Met bubbels! #benjehetalzat #iknoglangniet #elkedageenfoto #offilmpje #watveelhashtags #houop!" Bekijk de video van Hannelore in haar jacuzzi hierboven. RTL Late Night gemist: Eerste radio-uitzending Hannelore Zwitserlood Bekijk deze video »
Amusement :
Genoeg keuze voor 538 Sidekick Hannelore Zwitserlood: “Elke dag een andere man”

Hannelore Zwitserlood (44) heeft de mannen voor het uitkiezen. Dat is tenminste wat ze vertelt aan weekblad Privé. De 538 Sidekick plaatste onlangs een foto op haar Instagrampagina en kreeg daar veel reacties op: "Een tijdje terug had ik een foto gepost waarop te zien is dat ik in mijn opblaasjacuzzi in de tuin zit. Nou, ik geloof dat ik de komende tien jaar elke dag een andere man erbij kan hebben in het bubbelbad!", aldus Hannelore.

#elkedageenfoto
Toch plaatste ze na de foto nog een video waarin de blondine wederom te zien is in haar opblaasjacuzzi: "Joe! Deze keer gelukkig geen foto vanuit de jacuzzi, hoor. Nee. Maar wel... een filmpje! Met bubbels! #benjehetalzat #iknoglangniet #elkedageenfoto #offilmpje #watveelhashtags #houop!"

Bekijk de video van Hannelore in haar jacuzzi hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Genoeg keuze voor 538 Sidekick Hannelore Zwitserlood: “Elke dag een andere man” of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV