Bekijk de trailer van Pixar's droomwereld Onward

Bekijk de trailer van Pixar's droomwereld Onward

Bekijk de trailer van Pixar's droomwereld <em>Onward</em> Donderdag verscheen de lange trailer voor de nieuwste Pixar animatiefilm Onward. Bekijk hem hier met Nederlandse ondertiteling! In een wereld waarin elfen, eenhoorns en trollen het voor het zeggen hebben, leeft Ian (Tom Holland) met zijn moeder (Julia Lewis-Dreyfus) en zijn luidruchtige broer Barley (Chris Pratt). Voor zijn verjaardag krijgt Ian van zijn overleden vader een mysterieuze toverstaf, waarmee hij zijn vader weer tot leven kan wekken. De regie is in handen van Dan Scanlon, een oude bekende voor Pixar. Eerder regisseerde hij namelijk al Monsters University, het vervolg op Monsters Inc. Onward is vanaf 4 maart 2020 in de bioscoop. Disney Plus gratis in Nederland: "We hebben het met z'n allen verdiend" Bekijk deze video » Frozen 2: Is dit de opvolger van Elsa's hit Let it go? Bekijk deze video »
Film :
Bekijk de trailer van Pixar's droomwereld Onward

Donderdag verscheen de lange trailer voor de nieuwste Pixar animatiefilm Onward. Bekijk hem hier met Nederlandse ondertiteling!

In een wereld waarin elfen, eenhoorns en trollen het voor het zeggen hebben, leeft Ian (Tom Holland) met zijn moeder (Julia Lewis-Dreyfus) en zijn luidruchtige broer Barley (Chris Pratt). Voor zijn verjaardag krijgt Ian van zijn overleden vader een mysterieuze toverstaf, waarmee hij zijn vader weer tot leven kan wekken.

De regie is in handen van Dan Scanlon, een oude bekende voor Pixar. Eerder regisseerde hij namelijk al Monsters University, het vervolg op Monsters Inc.

Onward is vanaf 4 maart 2020 in de bioscoop.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bekijk de trailer van Pixar's droomwereld Onward of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV