Keith Bakker bepleit vanuit de gevangenis online zijn onschuld

Keith Bakker bepleit vanuit de gevangenis online zijn onschuld

<em>Keith Bakker</em> bepleit vanuit de gevangenis online zijn onschuld Keith Bakker heeft vanuit de gevangenis een blog online gezet waar hij zijn onschuld pleit. Hij is aangeklaagt voor seksueelmisbruik met een meisje dat veertig jaar jonger is dan hij. Ook heeft hij zijn beroepsverbod overtreden. John van den Heuvel reageert bij RTL Boulevard op het nieuws. Bekijk hierboven het hele RTL Boulevard fragment over Keith Bakker 'Ik ga liever dood dan weer de cel in' Keith Bakker opnieuw aangeklaagd voor zedenmisdrijf Bekijk deze video » Peter R. de Vries over zedenzaak Keith Bakker: 'Hij gaat ver om zijn onschuld te bewijzen' Bekijk deze video » Peter R. de Vries over blog Keith Bakker: 'Meent dat hem onrecht is aangedaan' Bekijk deze video »
Nieuws :
Keith Bakker bepleit vanuit de gevangenis online zijn onschuld

Keith Bakker heeft vanuit de gevangenis een blog online gezet waar hij zijn onschuld pleit. Hij is aangeklaagt voor seksueelmisbruik met een meisje dat veertig jaar jonger is dan hij. Ook heeft hij zijn beroepsverbod overtreden. John van den Heuvel reageert bij RTL Boulevard op het nieuws.

Bekijk hierboven het hele RTL Boulevard fragment over Keith Bakker

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Keith Bakker bepleit vanuit de gevangenis online zijn onschuld of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV