Imanuelle Grives gaat twee jaar de bak in als het aan België ligt

Imanuelle Grives gaat twee jaar de bak in als het aan België ligt

Imanuelle Grives gaat twee jaar de bak in als het aan België ligt Belgische justitie heeft totaal geen boodschap aan de verontschuldiging van actrice Imanuelle Grives. Als het aan het OM ligt gaat ze twee jaar de cel in en betaalt ze een boete van 8000 euro. Grives werd deze zomer met veel drugs op zak opgepakt bij Tommorrowland. MeevallerVolgens John van den Heuvel zal Grives waarschijnlijk niet de volle twee jaar de bak in moeten omdat de rechter vaak onder de eis oordeelt. Hij is dan ook niet onder de indruk van het oordeel. In praktijk zal ze waarschijnlijk niet lang de cel in hoeven. Bekijk hierboven het hele RTL Boulevard fragment over Imanuelle Grives Imanuelle Grives voor de rechter: wat wordt haar straf in drugszaak? Bekijk deze video » Imanuelle Grives aanwezig bij rechtszaak na drugsschandaal Bekijk deze video » OM eist twee jaar cel en geldboete tegen Imanuelle Grives Bekijk deze video »
Nieuws :
Imanuelle Grives gaat twee jaar de bak in als het aan België ligt

Belgische justitie heeft totaal geen boodschap aan de verontschuldiging van actrice Imanuelle Grives. Als het aan het OM ligt gaat ze twee jaar de cel in en betaalt ze een boete van 8000 euro. Grives werd deze zomer met veel drugs op zak opgepakt bij Tommorrowland.

Meevaller
Volgens John van den Heuvel zal Grives waarschijnlijk niet de volle twee jaar de bak in moeten omdat de rechter vaak onder de eis oordeelt. Hij is dan ook niet onder de indruk van het oordeel. In praktijk zal ze waarschijnlijk niet lang de cel in hoeven.

Bekijk hierboven het hele RTL Boulevard fragment over Imanuelle Grives

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Imanuelle Grives gaat twee jaar de bak in als het aan België ligt of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV