Lieke van Lexmond en haar zusje presenteren nieuwe maankalender

Lieke van Lexmond en haar zusje presenteren nieuwe maankalender

Lieke van Lexmond en haar zusje presenteren nieuwe maankalender De zusje Van Lexmond presenteerden hun nieuwe scheurkalender. Maanden lang hebben de twee gewerkt aan de kalender die advies geeft gebaseerd op de stand van de maan. Lieke en Jetteke zijn erg tevreden met de uitkomst. "Het is heel erg betrokken op het leven van de mens nu." Bekijk hierboven het hele RTL Boulevard fragment over de scheurkalender van de Van Lexmond zusjes Rapport over de moord op Humeyra is vernietigend Bekijk deze video » Martien Meiland mist Caroline niet tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala Bekijk deze video » Twijfels over presentatiekunsten Dionne Stax: "Beetje autocue, oudbollig..." Bekijk deze video » Eva Jinek vertelt over transfer naar RTL: "Het is geen eenvoudige beslissing" Bekijk deze video »
Entertainment :
Lieke van Lexmond en haar zusje presenteren nieuwe maankalender

De zusje Van Lexmond presenteerden hun nieuwe scheurkalender. Maanden lang hebben de twee gewerkt aan de kalender die advies geeft gebaseerd op de stand van de maan. Lieke en Jetteke zijn erg tevreden met de uitkomst. "Het is heel erg betrokken op het leven van de mens nu."

Bekijk hierboven het hele RTL Boulevard fragment over de scheurkalender van de Van Lexmond zusjes

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Lieke van Lexmond en haar zusje presenteren nieuwe maankalender of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV