Feestelijk opening van Mediamarkt loopt uit op een ramp

Feestelijk opening van Mediamarkt loopt uit op een ramp

Feestelijk opening van Mediamarkt loopt uit op een ramp De opening van een nieuwe Mediamarkt in Leischendam had een feestelijke bedoeling moeten zijn. Door de mooie aanbieding kwamen er veel meer mensen dan verwacht. De winkel had dure oordopjes aan de eerste 100 bezoekers belooft. GewondenDoor de drukte werden mensen omver gelopen en verdrukt. Er waren meerdere gewonden waarvan er uiteindelijk drie naar het ziekenhuis zijn afgevoerd. Niet alleen bezoekers raakte gewond, ook personeel dat oorde probeerde te houden werd omver gelopen. Consumenten misleid door btw-actie MediaMarkt Bekijk deze video » Gewonden bij te drukke opening Mediamarkt in Leidschendam Bekijk deze video » Heftige beelden van chaos en verdrukking bij opening Mediamarkt Leidschendam Bekijk deze video »
Nieuws :
Feestelijk opening van Mediamarkt loopt uit op een ramp

De opening van een nieuwe Mediamarkt in Leischendam had een feestelijke bedoeling moeten zijn. Door de mooie aanbieding kwamen er veel meer mensen dan verwacht. De winkel had dure oordopjes aan de eerste 100 bezoekers belooft.

Gewonden
Door de drukte werden mensen omver gelopen en verdrukt. Er waren meerdere gewonden waarvan er uiteindelijk drie naar het ziekenhuis zijn afgevoerd. Niet alleen bezoekers raakte gewond, ook personeel dat oorde probeerde te houden werd omver gelopen.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Feestelijk opening van Mediamarkt loopt uit op een ramp of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV