Barrie Stevens vindt het heel raar dat mensen denken dat hij homofiel is

Barrie Stevens vindt het heel raar dat mensen denken dat hij homofiel is

<em>Barrie Stevens</em> vindt het heel raar dat mensen denken dat hij homofiel is Chantal Janzen vraagt Barrie Stevens de kleren van het lijf tijdens haar vragenvuur, en Barrie geeft graag antwoord. Hij bespreekt zijn favoriete lichaamsdeel en hij heeft het over bloot slapen. Daarnaast is vindt hij Harry Styles een smakelijke jonge heer. Bekijk hier het volledige fragment van Chantalsvragenvuur Barrie Stevens en Olcay Gulsen verrassen ouderen uit Kleuters tegen Kwalen Bekijk deze video » Barrie Stevens viert zijn 75ste verjaardag Bekijk deze video » Nieuwe dansers Dancing with the Stars flink aan de bak Bekijk deze video » Barrie Stevens herenigd met Henny Huisman, Jacques d'Ancona en Bulletje Bekijk deze video »
Entertainment :
Barrie Stevens vindt het heel raar dat mensen denken dat hij homofiel is

Chantal Janzen vraagt Barrie Stevens de kleren van het lijf tijdens haar vragenvuur, en Barrie geeft graag antwoord. Hij bespreekt zijn favoriete lichaamsdeel en hij heeft het over bloot slapen. Daarnaast is vindt hij Harry Styles een smakelijke jonge heer.

Bekijk hier het volledige fragment van Chantalsvragenvuur

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Barrie Stevens vindt het heel raar dat mensen denken dat hij homofiel is of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV