Eerste aflevering MAX PubQuiz gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Eerste aflevering MAX PubQuiz gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Eerste aflevering MAX PubQuiz gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanaf vanavond is het nieuwe programma MAX PubQuiz zes keer op Eredivisie-loze vrijdagen te zien. In een gezellige kroegsfeer test presentator Sybrand Niessen de kennis van de deelnemende teams. CategorieënDe categorieën waar de vragen over gaan zijn geschiedenis, muziek, sport en eten & drinken. Sybrand wordt bijgestaan door actrice Markoesa Hamer. Ook is er livemuziek. FinaleIn elke aflevering strijden vijf teams tegen elkaar om de winst. Vijf afleveringswinnaars strijden in de finale tegen elkaar om de 'MAX PubQuiz'-bokaal. TeamsDe teams bestaan uit drie personen, want drie weten immers meer dan één. Hoe goed zijn de teams op elkaar ingespeeld? Vullen ze elkaar goed aan? En heb je voordeel als je verschillende generaties in je team hebt? Jinek gemist? Robert ten Brink verklapt geheim succesvolle tv-quiz Bekijk deze video »
Uitzending :
MAX PubQuiz

Vanaf vanavond is het nieuwe programma MAX PubQuiz zes keer op Eredivisie-loze vrijdagen te zien. In een gezellige kroegsfeer test presentator Sybrand Niessen de kennis van de deelnemende teams.

Categorieën
De categorieën waar de vragen over gaan zijn geschiedenis, muziek, sport en eten & drinken. Sybrand wordt bijgestaan door actrice Markoesa Hamer. Ook is er livemuziek.

Finale
In elke aflevering strijden vijf teams tegen elkaar om de winst. Vijf afleveringswinnaars strijden in de finale tegen elkaar om de 'MAX PubQuiz'-bokaal.

Teams
De teams bestaan uit drie personen, want drie weten immers meer dan één. Hoe goed zijn de teams op elkaar ingespeeld? Vullen ze elkaar goed aan? En heb je voordeel als je verschillende generaties in je team hebt?

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op MAX PubQuiz of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV