Beau: "verweer Imanuelle Grives is slecht verhaal"

Beau: "verweer Imanuelle Grives is slecht verhaal"

Beau: &quot;verweer <em>Imanuelle Grives</em> is slecht verhaal&quot; Rechtbankverslaggever Saskia Belleman was aanwezig bij de zitting in de zaak rondom actrice actrice Imanuelle Grives en praat erover bij Beau. Ze vertelt dat het een opmerkelijke zaak blijft waarin ze met veel vragen blijft zitten. Beau van Erven Dorens noemt het verweer van Grives, dat ze gebukt zou gaan onder het bestaan als actrice, maar een slecht verhaal. EmotioneelHet was een bijzondere rechtszaak aangezien de rechter niet in gesprek ging met de actrice. "Hij vroeg niet wat haar heeft bezield en hoe ze zover is gekomen. Ze heeft alleen maar het laatste woord gekregen", aldus Belleman. Grives was erg emotioneel: "Ze zat voortdurend haar ogen droog te deppen." Slecht verhaalGrives werd aangehouden op het festival Tomorrowland. In haar tas en onder haar pruik bleek ze drugs verstopt te hebben. Ook op haar Airbnb-adres werd xtc en cocaïne gevonden. "Ze zou tot deze actie over zijn gegaan vanwege het leven dat ze leidde als actrice. Ze zou bezweken zijn onder de druk van het bekende Nederlander zijn." Beau van Erven Dorens vindt het maar een slecht verhaal. Bekijk het fragment van Beau hierboven. Bekijk ook Imanuelle Grives aanwezig bij rechtszaak na drugsschandaal Bekijk deze video » Jarige Prins Constantijn: "Laurentien en ik hebben no-go area's voor smartphones" Bekijk deze video »
TV :
Beau: "verweer Imanuelle Grives is slecht verhaal"

Rechtbankverslaggever Saskia Belleman was aanwezig bij de zitting in de zaak rondom actrice actrice Imanuelle Grives en praat erover bij Beau. Ze vertelt dat het een opmerkelijke zaak blijft waarin ze met veel vragen blijft zitten. Beau van Erven Dorens noemt het verweer van Grives, dat ze gebukt zou gaan onder het bestaan als actrice, maar een slecht verhaal.

Emotioneel
Het was een bijzondere rechtszaak aangezien de rechter niet in gesprek ging met de actrice. "Hij vroeg niet wat haar heeft bezield en hoe ze zover is gekomen. Ze heeft alleen maar het laatste woord gekregen", aldus Belleman. Grives was erg emotioneel: "Ze zat voortdurend haar ogen droog te deppen."

Slecht verhaal
Grives werd aangehouden op het festival Tomorrowland. In haar tas en onder haar pruik bleek ze drugs verstopt te hebben. Ook op haar Airbnb-adres werd xtc en cocaïne gevonden. "Ze zou tot deze actie over zijn gegaan vanwege het leven dat ze leidde als actrice. Ze zou bezweken zijn onder de druk van het bekende Nederlander zijn." Beau van Erven Dorens vindt het maar een slecht verhaal. Bekijk het fragment van Beau hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Beau: "verweer Imanuelle Grives is slecht verhaal" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV