Achter de schermen bij Stanley H. - hoe werd de serie gemaakt?

Achter de schermen bij Stanley H. - hoe werd de serie gemaakt?

Achter de schermen bij <em>Stanley H.</em> - hoe werd de serie gemaakt? Komende zondag, 13 oktober, begint de nieuwe vierdelige dramaserie Stanley H. op NPO 3. Hierin wordt het verhaal verteld van de beruchte crimineel Stanley Hillis. KRO-NCRV geeft een exclusief kijkje achter de schermen bij de opnames van de serie. Jeroen SpitzenbergerDe hoofdrol van de crimineel, die in de onderwereld misschien wel beruchter is dan Willem Holleeder, wordt gespeeld door acteur Jeroen Spitzenberger. Een groot deel van de serie speelt zich af in de jaren tachtig en negentig, en daarom is te zien dat de productieontwerpers een gedetailleerde reconstructie van de 'look' van die tijd hebben gemaakt. De serie Stanley H. is vanaf zondag 13 oktober vier weken om 20.15 uur te zien op NPO 3. Bekijk de beelden van de opnames van Stanley H. hierboven. Jeroen Spitzenberger kruipt in de huid van Stanley H. voor nieuwe serie Bekijk deze video » Bekijk trailer van nieuwe serie Stanley H. Bekijk deze video »
TV :
Achter de schermen bij Stanley H. - hoe werd de serie gemaakt?

Komende zondag, 13 oktober, begint de nieuwe vierdelige dramaserie Stanley H. op NPO 3. Hierin wordt het verhaal verteld van de beruchte crimineel Stanley Hillis. KRO-NCRV geeft een exclusief kijkje achter de schermen bij de opnames van de serie.

Jeroen Spitzenberger
De hoofdrol van de crimineel, die in de onderwereld misschien wel beruchter is dan Willem Holleeder, wordt gespeeld door acteur Jeroen Spitzenberger. Een groot deel van de serie speelt zich af in de jaren tachtig en negentig, en daarom is te zien dat de productieontwerpers een gedetailleerde reconstructie van de 'look' van die tijd hebben gemaakt.

De serie Stanley H. is vanaf zondag 13 oktober vier weken om 20.15 uur te zien op NPO 3. Bekijk de beelden van de opnames van Stanley H. hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Achter de schermen bij Stanley H. - hoe werd de serie gemaakt? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen