Bekijk de eerste trailer van Dwayne Johnson's Jungle Cruise

Bekijk de eerste trailer van Dwayne Johnson's Jungle Cruise

Bekijk de eerste trailer van Dwayne Johnson's <em>Jungle Cruise</em> Vrijdagmiddag laat verscheen de eerste trailer voor de nieuwe Disney film Jungle Cruise. Bekijk hem hier met Nederlandse ondertiteling! De avontuurlijke en rijke wetenschapper Lily (Emily Blunt) wil op ontdekkingstocht door de jungle. Dit doet zij aan boord van het schuitje van schipper Frank (Dwayne 'The Rock' Johnson). Lily en haar broer McGregor (Jack Whitehall) zijn op zoek naar 'The Tree of Life', een boom met helende krachten! Voor de die-hard Disney fans zitten er heel wat verwijzingen in deze trailer. De Jungle Cruise zelf is namelijk een attractie in verschillende Disney parken, waaronder het Magic Kingdom in Orlando, Florida en Tokyo Disneyland. Ook The Tree of Life is een onderdeel van een Disney park, namelijk Animal Kingdom in Orlando, Florida. Jungle Cruise draait vanaf 24 juli 2020 in de bioscoop. The Lion King nu al populairste 'animatiefilm' allertijden Bekijk deze video » Bekijk de trailer van Pixar's droomwereld Onward Bekijk deze video »
Film :
Bekijk de eerste trailer van Dwayne Johnson's Jungle Cruise

Vrijdagmiddag laat verscheen de eerste trailer voor de nieuwe Disney film Jungle Cruise. Bekijk hem hier met Nederlandse ondertiteling!

De avontuurlijke en rijke wetenschapper Lily (Emily Blunt) wil op ontdekkingstocht door de jungle. Dit doet zij aan boord van het schuitje van schipper Frank (Dwayne 'The Rock' Johnson). Lily en haar broer McGregor (Jack Whitehall) zijn op zoek naar 'The Tree of Life', een boom met helende krachten!

Voor de die-hard Disney fans zitten er heel wat verwijzingen in deze trailer. De Jungle Cruise zelf is namelijk een attractie in verschillende Disney parken, waaronder het Magic Kingdom in Orlando, Florida en Tokyo Disneyland. Ook The Tree of Life is een onderdeel van een Disney park, namelijk Animal Kingdom in Orlando, Florida.

Jungle Cruise draait vanaf 24 juli 2020 in de bioscoop.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Bekijk de eerste trailer van Dwayne Johnson's Jungle Cruise of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen